• Geri dön

  • 154 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Koçtaş, bahar aylarını yaşam alanlarında yeniliklerle karşılamak isteyenlere birbirinden avantajlı indirim kampanyaları sunuyor. Banyolarına yenilik katmak isteyenler için 10 bine yakın ürün çeşidiyle banyo batarya ve duş setlerinde %30’a varan indirimler başladı. Koçtaş’ın sunduğu indirimler dijital mağazası koctas.com.tr’de mart sonuna kadar devam edecek.

Koçtaş, 10 bine yakın batarya ve duş sistemlerini iyi ürün ve uygun fiyatlar ile dijital mağazası koctas.com.tr’de müşterileriyle buluşturuyor. koctas.com.tr üzerinden yapılan alışverişlerde garantili satış sonrası hizmetiyle öne çıkan Koçtaş, müşteri deneyimini de en üst noktaya taşıyor.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek bir adreste toplayan Koçtaş’ta, banyolarına yenilik ve hareketlilik katmak isteyenler için banyo ve lavabo bataryalarında %30’a varan, evye bataryalarında ve duş setlerinde ise %20’ye varan indirimler başladı. Banyolarını baştan sona yenilemek ya da küçük dokunuşlarla banyolarına yenilik katmak isteyenler, en avantajlı fiyatlar için koctas.com.tr’yi ziyaret edebilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL