• Geri dön

  • 1.095 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, yaz aylarıyla açık havada keyifli vakit geçirmek isteyenler için bahçe dekorasyon önerileri sunuyor.

Koçtaş, güzel havaların keyfini açık havada çıkarmak isteyenler için bahçe dekorasyon önerileri sunuyor. Yaz aylarında açık havada olmayı tercih edenler öncelikle bahçelerin olmazsa olmazlarını içeren bir planlama yaparak dekorasyona başlayabilir, bahçe genişliğine göre oturma ya da yemek takımı alternatifleri arasından seçim yapabilir. Bahçelerde hem düzeni sağlayacak hem de şık ve doğal bir görünüm katacak ahşap çitler, paravanlar, bitkiler ve rengârenk çiçekler de tercih edilebilir. Bahçe karoları ile bahçe yollarını belirlemek ve bu yolun yanlarına da şık saksılar içerisinde rengârenk çiçekler yerleştirmek de güzel fikirler arasında.

Aydınlatma seçenekleri ve bahçe aksesuarlarıyla süslemeler yapılarak bahçeler yaşam alanlarının en keyifli noktalarına dönüştürülebilir. Koçtaş uzmanları yer karoları ile belirlenen bahçe yolunun yanlarına da bahçe aydınlatma aksesuarları yerleştirilmesini tavsiye ediyor. Saplı solar aydınlatmalar oldukça zahmetsiz bir şekilde konumlandırılan ve tasarruflu seçenekler arasında yer alıyor.

Bahçelere renk katacak, her zevke ve bütçeye uygun mobilya, köşe takımı, bank, masa sandalye takımı, piknik masası, aydınlatma, çiçek ve daha yüzlerce ürüne Koçtaş’tan ulaşmak mümkün.

Bahçe dekorasyonunda gerekli ürünler için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması, ilham dolu fikirler için ise Yaşayan Evler Blog ziyaret edilebilir.

Link: https://blog.koctas.com.tr/bahce-dekorasyonu-nasil-yapilir

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL