• Geri dön

  • 243 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Ev geliştirme sektörünün lideri Koçtaş, Kincentric Best Employers 2023 programı kapsamında ‘’En İyi İş Yeri’’ ödülüne layık görüldü.

Koçtaş, İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric’in gerçekleştirdiği araştırmada, Türkiye’nin En İyi İş Yeri “Kincentric Best Employer” ödülünü kazandı.

Çalışan görüşlerine dayanan ve iş yeri mükemmelliğinin ölçümlendiği araştırmada, ödül alan şirketler Çalışan Bağlılığı’nın yanında “Çeviklik, Bağlı Kılan Liderlik ve Yetenek Odağı” endeksleriyle de değerlendiriliyor. Best Employers (En İyi İş Yerleri) Programı, Türkiye’nin bu alandaki ilk ve en geniş katılımlı iş yeri araştırması olarak öne çıkıyor.

Koçtaş İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eriş Aslan, böylesine kıymetli bir ödüle layık görülmelerinden duydukları mutluluk ve gururu ifade ederek; “Çalışma arkadaşlarımızın objektif değerlendirmeleri sonucunda, Koçtaş olarak en iyi çalışan deneyimini ve iş yeri ortamını sunduğumuzu bir kez daha teyit etmiş olduk.

Mağazalarımız başta olmak üzere tüm iş yerlerimizde iş yapış biçimimizi hem çalışma arkadaşlarımızın beklentisi hem de kurumumuzun ihtiyaçları doğrultusunda çevik kültür dönüşümü ana odağında konumlandırıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızım geri bildirimleri ile kazanılan bu başarıyı, gelecek yıllarda da sürdürebilmek için insan kaynakları yönetimi çalışmalarımızı günümüz koşullarına en uygun şekilde geliştirerek dönüştürmeye hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

2023 yılı En İyi İşyerleri programı kapsamında, 1 Ekim 2022 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında araştırmaya katılan 40 farklı sektörde yaklaşık 380 şirket arasından yaklaşık 250 şirket değerlendirildi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL