• Geri dön

  • 290 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş’ta, erken sezon indirimleri başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan, mobilya, banyo, mutfak, bahçe ve el aletleri gibi geniş kategorilerde yüzlerce üründe geçerli %50’ye varan indirimler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında…

Koçtaş, erken sezon indirimleriyle yaşam alanlarına yenilik katmak isteyenlerin yüzlerini güldürüyor. Koçtaş, her zevke uygun ürünleri %50’ye varan indirimlerle sunuyor.

Koçtaş’ın düşük bütçeyle yaşam alanlarında büyük değişiklikler yapabilme fırsatı sunan indirim kampanyası kapsamında; mobilya, banyo, mutfak, bahçe ve el aletleri başta olmak üzere evleri güzelleştirecek pek çok ürün Yapı Kredi Axess’e özel 9 aya varan taksit fırsatıyla tüketicileri bekliyor. Koçtaş, mağazalarına uğrayan müşterilere özel başlattığı ‘’Şimdi Al, Sonra Öde’’ kampanyası ile de cazip ödeme koşullarına bir yenisini daha ekliyor.

Koçtaş’ta 31 Ekim tarihine kadar geçerli olan indirimlerden faydalanmak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL