• Geri dön

  • 97 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


GELECEĞİN TEKNOLOJİ LİDERLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

‘FUTURE OF CIO & AWARDS’TAN
KOÇTAŞ’A İKİ ÖDÜL BİRDEN

Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ sahiplerini buldu. Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinin verildiği organizasyonda Koçtaş Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın ‘Stratejik Dönüşüm Lideri’ ödülünü alırken, Koçtaş Entegrasyon ve Uygulama Geliştirme Müdürü Özgür Macit ise ‘Geleceğin Liderleri’ ödülüne layık görüldü.

Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen organizasyonda Koçtaş’a iki ödül birden geldi. Koçtaş Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın ‘Pazaryeri Satış Ortağım Platformu Projesi’ ile ‘Stratejik Dönüşüm Lideri’, Koçtaş Entegrasyon ve Uygulama Geliştirme Müdürü Özgür Macit ise ‘Akıllı Mağaza Asistanı Projesi’ ile ‘Geleceğin Liderleri’ kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın, böylesine kıymetli bir ödüle layık görülmelerinden duydukları mutluluk ve gururu ifade ederek “Koçtaş olarak rotamızı yıllar önce dijital dönüşüm ve çoklu kanal deneyimine çevirmiştik. Bu vizyonumuzun bir yansıması olarak geçtiğimiz yıl koctas.com.tr ile ev geliştirme sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek pazaryeri olduğumuzu lanse ettik. koctas.com.tr’de hem ürün hem tedarikçi sayımız hızla artarken Pazaryeri projemizi geliştirecek ve destekleyecek yenilikler ve uygulamaları da hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Ödüle layık görüldüğümüz Koçtaş Pazaryeri Satış Ortağım Platformu ile iş ortaklarımızın işlerini büyütmeleri ve sürdürülebilir başarı elde etmeleri için teknoloji ve yenilikleri en iyi şekilde kullanarak tüm iş süreçlerini tek bir entegre platform üzerinden kolaylıkla yönetebilmelerini ve iş süreçlerini iyileştirerek ortak başarıyı arttırmayı hedefliyoruz. Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün ilk teknoloji Ar-Ge merkezi olarak, geliştirdiğimiz ürün ve platformlarla Koçtaş’a ve sektörümüze katkı sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu değerli ödülde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor
Pazaryeri Satış Ortağım Platformu; Koçtaş iş ortaklarının işlerini büyütmelerini ve teknolojik yenilikleri kullanarak zaman ve maliyetlerden tasarruf etmelerini sağlıyor. Tüm iş sürecinin tek bir platformdan yürütüldüğü Pazaryeri Satış Ortağım Platformu ile iş ortakları, çok daha hızlı gelişim gösteriyor. Bu proje sayesinde satıcılar, bir yandan tüm iade süreçlerini uçtan uca yönetirken, diğer yandan da faturalarını, ödeme geçmişini, komisyon kayıtlarını ve lojistik süreçlerini takip edebiliyor.

Mağaza yönetiminde yapay zeka desteği
Akıllı Mağaza Asistanı Projesi ise mağazaların daha hızlı ve çevik hareket etmesini sağlıyor. Proje ile mağaza yönetimini sürekli meşgul eden ve zaman alıcı operasyonlar otonomlaştırılırken; yöneticiler ve çalışanların katma değeri yüksek stratejik konulara odaklanmasına imkan tanınıyor. Öte yandan mağazalarda oluşacak olan bir sorun ya da müşteri memnuniyetsizliği durumunda yapay zeka ve karar destek algoritmaları devreye girerek; yapılması gereken işlemi mağaza içindeki en uygun kişiye iletiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL