• Geri dön

  • 1.091 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş sonbaharın serin günlerinde iç ısıtacak indirimlere imza atıyor. 8-14 Kasım tarihleri arasında ‘Kasım ayına özel şahane indirimler’ sunan Koçtaş, bahçe, el aletleri, mobilya ve ısıtma kategorilerinde ürünlerini çok uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Koçtaş’ın Kasım ayına özel şahane indirimlerinden faydalanmak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş’ın, Kasım ayına özel şahane indirim fırsatları başlıyor. Koçtaş, birçok farklı kategoride yüzlerce ürünü, daha indirimli fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor. Her ihtiyaca uygun ürünleri ve bütçe dostu fiyatları ile evlere farklılık katacak Koçtaş’ın şahane indirimleri 8 Kasım’da başlayıp 14 Kasım’a kadar devam edecek.

Koçtaş’ın ‘şahane indirim fırsatları’ ile bahçe ürünlerinde %50’ye, el aletlerinde %30’a, mobilyada %55’e ve ısıtma ürünlerinde %20’e varan indirimler yaşam alanlarına yenilik katmak isteyenleri bekliyor.

Yılın en sevilen ve beklenen günlerinde özel indirim ve fırsatlardan yararlanmak için 8-14 Kasım tarihleri arasında Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulaması ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL