• Geri dön

  • 168 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Koçtaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini özel hissettirecek ve bu özel günde kalıcı bir anı bırakacak başta dekorasyon ve mutfak ürünleri olmak üzere hediye alternatifleri arayanların ilk adresi oluyor.

Koçtaş hem sevdiklerini özel hissettirmek hem de uygun fiyatlarla kalıcı bir hatıra bırakmak isteyenler için en kullanışlı hediye seçeneklerini bir arada sunuyor. Sevdiklerinin ihtiyacına yönelik bir hediye vermek ya da sevdikleriyle keyifli anlar geçirmek isteyenler için çok çeşitli dekorasyon ürünleri, mutfak ürünleri, elektronik ürünler ve çok daha fazlası Koçtaş’ta…

Kendi emekleri ile tasarladıkları bir hediyeyle sevgilerini anlatmak isteyenler ya da yaşam alanlarını güzelleştirecek tablo, çerçeve, mumluk, biblo, vazo ya da en güzel saksı çiçekleri arasından seçimini yapmak isteyenler aradıkları her şeye Koçtaş’tan ulaşabilir.

Koçtaş ayrıca tek ya da çift kişilik nevresim takımları, kahvaltı setleri, kahve makinesi gibi ihtiyaca yönelik hediye seçenekleri de sunuyor.

Oyun sever sevgililer için oyuncu klavyesi, oyuncu mikrofonlu kulaklık, oyuncu koltuğu, bluetooth hoparlör ve Sevgililer Günü için daha birçok alternatif en uygun fiyatlarla Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında...

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL