• Geri dön

  • 1.083 Görüntülenme

  • 164 Haber

  • 830 İşletme görüntülenme


Koçtaş, yaz aylarında hem evinde olup hem de açık hava rahatlığını doyasıya yaşamak isteyenler için teras dekorasyon önerileri sunuyor. Teraslarını birkaç dekoratif dokunuş ile şık ve kullanışlı bir alana dönüştürmek isteyenler aradıkları fikir önerilerine Yaşayan Evler Blog’dan, tüm ihtiyaçlarına ise Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşabilir.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek bir adreste toplayan Koçtaş, yaz aylarında açık havanın keyfini evlerinde çıkarmak isteyenler için birkaç adımda uygulanabilir teras dekorasyonu önerileri sunuyor.

Her alanda olduğu gibi teras dekorasyonunda da mobilya seçimi büyük önem taşıyor. Koçtaş uzmanları güneşin ve ılık rüzgârın tadını çıkarmak isteyenlere, alana uygun ve ihtiyacı karşılayacak mobilya seçimi yapmalarını tavsiye ediyor. Zemin dekorasyonunda ise kolay monte edilebilir yer karolarıyla şık ve kullanışlı bir alan oluşturulabilir. Teras zemininde kullanılan renk paletine ve dekorasyon tarzına uygun bir halı ya da kilim ile de yer dekorasyonu tamamlanabilir. Teras dekorasyonunun olmazsa olmazı bitki seçiminde ise alanın uygunluğuna göre duvara asılacak palet ya da metal demirlerin üzerine konumlandırılacak çiçekler ile yeşilin huzur veren enerjisi teraslara yansıtılabilir.

Koçtaş uzmanları, uygun bütçeli kendin yap önerileriyle terasları keyifli alanlara dönüştürmek isteyenlere kullanılmayan eski eşyaları dönüştürmelerini tavsiye ediyor. Örneğin eski kitaplığı terasta bir sedire dönüştürmek güzel fikir…

Teras aydınlatmasında ise apliklerden, birkaç ampulün bir arada bulunduğu ışık zincirlerinden, büyük mumlardan, hatta spot aydınlatmalardan yararlanılabilir. Solar aydınlatma seçeneği de hem doğayı koruyan hem de bütçeye en uygun alternatifler arasında yer alıyor. Gökyüzünü rahatça izleyebilmek ve güneşten korunmak için terasa uygun bir şemsiye tercih edilebilir ya da tavana çıtalar monte edilerek renkli kumaşlar asılabilir.

Son yılların en gözde teras dekorasyonu ürünleri arasında yer alan tekli salıncak ile alanın atmosferini değiştirmek ve şık bir görünüm katmak da mümkün…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL