• Geri dön

  • 1.047 Görüntülenme

  • 165 Haber

  • 831 İşletme görüntülenme


Koçtaş, yeni eğitim öğretim döneminin başladığı şu günlerde evlerde öğrenciler için en verimli çalışma alanları oluşturmanın püf noktalarını sunuyor.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş, ilkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin ihtiyaç duyacağı ürün ve çözüm önerilerini bir arada sunuyor. Öğrencilerin rahatça çalışabileceği ve kendine zaman ayırabileceği bir odaya sahip olabilmeleri için aradıkları her şey Koçtaş mağazalarında, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında. Genç ve çocuk odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa, masa lambalarından saklama kutularına kadar birçok mobilya ve aksesuar ile evlerde düzeni değiştirerek daha verimli çalışma ortamları oluşturmak mümkün.

Koçtaş uzmanları, öncelikli olarak en verimli çalışma alanını oluşturmak için evin hangi noktasının kullanılacağına karar verilmesini öneriyor. Sonrasında ise alana ve kullanım ihtiyacına uygun çalışma masası ve konforlu bir sandalye seçimi yapılabilir. Çalışma masalarının gün ışığından faydalanılacak şekilde konumlandırılması ve gerekli durumlarda ise masa aydınlatmalarının kullanılması büyük önem taşıyor. Kitap, defter ya da diğer ihtiyaçların yanı başında olmasını isteyenler ise raflı çalışma masası seçeneklerini inceleyebilir. Eğer evde bir çalışma masası yoksa ve yemek masası gibi bir alanda ders çalışılacaksa sandalyenin daha konforlu olmasını sağlamak için sırt minderi gibi yardımcılardan destek alınabilir. Verimli bir çalışma için büyük öneme sahip olan çalışma lambası seçiminde ise ihtiyaç duyulan alanı aydınlatması öncelikli tercih sebebi olmalı. Işığın istenilen alana yansıtılabilmesi için gövdesi veya başlığı ayarlanabilir masa lambaları ile tasarruflu bir kullanım sunan LED ampuller tercih edilebilir.

Koçtaş uzmanları, çalışma odasında ya da sadece masanın olduğu duvarda odaklanmayı kolaylaştıran ve yaratıcılığı artıran renklerin kullanılmasını da öneriyor. Ayrıca ders çalışılacak alanın ve çalışma masasının düzenli olması için kitaplık, raf ve saklama kutuları kullanılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL