• Geri dön

  • 1.450 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.848 İşletme görüntülenme


Tasarım ve mühendislik harikası olarak pek çok saygın ödülün sahibi olan Daikin Emura, doğru havayı en konforlu biçimde bulunduğunuz ortama taşıyor. Daikin'e özel titanyum apatit fotokatalitik hava temizleme ve gümüş alerjen filtresine sahip olan Emura, havadaki toz partiküllerini temizliyor, bakteri, virüs gibi organik kirleticileri emiyor ve kötü kokuları gideriyor. Çevreci soğutucu akışkan R32 ile daha yüksek verim ve daha çok tasarruf sağlayan Emura, online kontrol özelliği sayesinde de kullanıcı dostu bir ürün olarak öne çıkıyor.

Doğru hava uzmanı Daikin, geniş ürün gamı ile sıcak yaz günlerini en konforlu ve çevreci yaklaşımla serinletmeye devam ediyor. Daikin’in en beğenilen klimalarından biri olan Emura, sahip olduğu yüksek standartlarla hem verimlilik hem de tasarruf değerlerini yükseltiyor. Tasarım ve mühendislik harikası olarak tanınan Emura, ultra ince şık görünümüyle olduğu kadar, üstün performansı, verimlilik değerleri, teknolojik özellikleri ve çevre dostu oluşu ile de beğeni topluyor. Yeni nesil soğutucu akışkan R32 ile çalışan Emura, diğer klimalarda opsiyonel olarak sunulan online kontrol uygulamasını standart olarak uyguluyor. Böylece tüm yeni nesil Emura sahiplerine, cep telefonu veya tabletleri yardımıyla klimalarını uzaktan kontrol edebilme imkanı veriyor. Bu sayede Emura kullanıcıları, istedikleri zaman ve istedikleri yerden klimasını yönetebiliyor. Online kontrol ile klimasını kontrol edebilen Emura sahipleri, açma, kapama, nem alma, sadece fan çalıştırma gibi komutlarla, daha ortama girmeden kendi konfor alanını oluşturabiliyor.

ÇEVRE VE TÜKETİCİ DOSTU
Yeni nesil Emura, klimalarda kullanılan diğer soğutucu akışkanlara göre daha çevre dostu olan soğutucu akışkan R32 ile verimliliğini artırırken, enerji kullanımından da tasarruf sağlıyor. Daikin'e özel titanyum apatit fotokatalitik hava temizleme ve gümüş alerjen filtresine sahip olan Emura, havadaki toz partiküllerini temizlerken bakteri, virüs gibi organik kirleticileri emiyor ve kötü kokuları gideriyor. Online kontrol özelliği sayesinde uzaktan açma-kapama, ısıyı istenilen derecede ayarlama gibi fonksiyonları da siz evde olmadan da yapabilen Emura, tüketici dostu üstün bir klima olarak konforunuzu üst düzeye taşıyor.

‘AKILLI GÖZ’ TEKNOLOJİSİ
Emura’nın sahip olduğu iki bölgeli akıllı göz teknolojisi ise en dikkat çekici özelliği olarak öne çıkıyor. Bu teknoloji sayesinde klimada bulunan yerleşik hareket sensörleri, ortamdaki insan varlığını algılayabiliyor. Emura’nın akıllı gözleri eğer 20 dakika boyunca ortamda kimseyi algılamazsa, otomatik olarak tasarruf moduna geçiyor. Odaya biri girdiğinde ise onu algılayan Emura, bir önceki ayarına dönerek, kaldığı yerden çalışmaya devam ediyor. Emura, 3 boyutlu hava üfleme sistemi sayesinde sıcak ve soğuk havayı dikey ve yatay olarak üfleyerek, odanın her köşesine eşit miktarda yayabiliyor. Bunun yanı sıra ortamda insanları algıladığı zaman havayı üstlerine değil, farklı noktalara üflüyor. Emura, 19 desibele kadar inebilen ses seviyesi ile fısıltı derecesinden daha sessiz çalışırken, gece ayar modu ile daha konforlu bir uyku için aşırı ısınmayı veya aşırı soğumayı önlüyor.

TASARIM VE TEKNOLOJİ BİR ARADA
Beyaz ve gümüş renk seçenekleri ve kavisli tasarımı ile her türlü dekora uyum sağlayan Emura, şık iç ünitesi kadar performanstan ödün vermeyen özellikleriyle de sadece yaz aylarında değil, 4 mevsim konforlu ortam sunuyor. Ultra ince, şık, kavisli ön panele sahip tasarımı ile benzerlerinden ayrışan Emura, tasarım odaklı ödüllerin yanı sıra işçilik, malzeme seçimi, üretim verimliliği, çevreye duyarlılık, fonksiyonellik, ergonomi gibi kriterlerin hem uzmanlar hem de tüketiciler tarafından değerlendirildiği birçok ödülün de sahibi. Bugüne kadar IF Design Award, Red Dot Award, German Design Award, Focus Open Award ve Good Design Award gibi tasarım dünyasının saygın ödüllerini almayı başaran Emura, konfor ve tasarrufu bir arada sunan çevreci bir klima olarak benzerlerinden ayrışıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL