• Geri dön

  • 313 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


Avrupa'da 50. yılını kutlayan ve Japonya'da 100. yılını kutlayacak olan iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, sektördeki başarısını aldığı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. “Doğru hava uzmanı” Daikin, Marketing Türkiye’nin düzenlediği ALFA Awards 2023’te Soğutma Kategorisi’nde üç yıl üst üste birincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’nin önde gelen pazarlama dergisi Marketing Türkiye ve AKADEMETRE Research and Strategic Planning iş birliğiyle, bu yıl sekizinci kez düzenlenen, müşterileri için en iyi deneyimi tasarlayan markaların “Customer Brand” olarak ödüllendirildiği ALFA Awards’un kazananları açıklandı.

64 kategoride dağıtılan ödüllerde, iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, Soğutma Kategorisinde bir kez daha zirveyi kimseye kaptırmadı ve birincilik ödülünün sahibi oldu. Türkiye temsili 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmelerin sonucunda Daikin Türkiye, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda birincilik ödülünü alarak, üç kez üst üste ödüle layık görüldü.

Müşteri deneyimi yönetimindeki başarısıyla sürdürülebilir bir ilişki kuran markaların onurlandırıldığı ALFA Awards Ödül Töreni; 16 Kasım 2023 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleştirildi. Sektöre sunduğu birçok patent ve verimliliği yüksek yenilikçi ürünleriyle iklimlendirme sektörüne öncülük eden Daikin’in, üç kez üst üste bu ödüle layık görülmesiyle ilgili duygularını paylaşan Daikin Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Hasan Önder: 2022 mali yılını 620 milyon Euro ciro ile kapattık ve doğrudan yatırımcı olarak Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığımız 2011 yılından bu yana Euro bazında yüzde 520 büyüme başarısı gösterdik. Tüm bu rakamsal başarıların yanı sıra; müşterilerimizin bize duyduğu güven bizim için en büyük ödül. ALFA Awards, Türkiye temsili 1200 kişi ile yüz yüze yapılan görüşmeler sonrası verilen bir ödül. Dolayısıyla bize tüketici için markamızın ne ifade ettiğini anlatıyor. Ürün ve hizmetlerimizi tüketicilerimizin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyoruz ve tüketicilerin değerlendirmesi sonucu müşteri deneyiminde bu ödülü üç yıl üst üste almak bizim için gurur kaynağı. Araştırmaya katılan kişilere, araştırmayı düzenleyen Marketing Türkiye ve AKADEMETRE Research and Strategic Planning ekiplerine ve tüm Daikin Türkiye ailesine çok teşekkür ederiz. Bu başarımızı sürdürülebilir kılmak için Daikin ailesi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.“ ifadelerini kullandı.

ALFA Awards kazananları nasıl belirleniyor?

Yılın “Customer Brand”lerini ödüllendiren ALFA Awards’da kazananlar AKADEMETRE’nin uluslararası standartlarla oluşturduğu özgün metodolojisiyle belirleniyor. Endekse temel oluşturan kapsamlı araştırmada ±2,75 hata paylı, rastlantısal olarak belirlenen Türkiye temsili 12 ilde 1200 kişiyle yüz yüze görüşülüyor. “Müşterilerin arzu boyutu”, “Markayı deneyimleme istekleri”, “İletişim boyutu”, “İlişki boyutu” ile “Markanın tüketici nezdinde bilinirliği” gibi parametrelerin yer aldığı araştırma 50’nin üstünde kategoride gerçekleştiriliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL