• Geri dön

  • 269 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


İnovatif ürünleriyle iklimlendirme sektörünün trendlerini belirleyen dünya devi Daikin, Sakarya Hendek’te ürettiği ısıtma grubundaki yeni ürünü tam yoğuşmalı Icon Premix Kombi ile ürün gamını daha da zenginleştirirken kullanıcılara ekonomik ve yüksek konforlu bir ısınmanın kapısını aralıyor. Kompakt tasarımı ile her ortama uyum sağlayan Daikin’in ekonomik yeni kombisi Icon Premix, segmentinin en yüksek sıcak su kapasiteli kombisi olarak fark yaratıyor. Yeni nesil paslanmaz çelik eşanjörü ile yüzde 93’e varan verimlilik değerine ulaşan tüketici dostu yeni ürün, sağlamlık ve performans arayanlara mükemmel bir çözüm sunuyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, yüksek teknolojili yeni ürünleriyle kombi ailesini büyütmeye devam ediyor. Sektördeki en küçük kombi modelini de pazara kazandırmış olan Daikin Türkiye, soğuk kış günleri yaklaşırken yeni kombi modelini tüketicilerle buluşturuyor. Mevcut kombi modellerine tam yoğuşmalı Daikin Icon Premix kombiyi ekleyen Daikin Türkiye, ekonomik ve yüksek verimli bu yeni modeliyle fiyat/performans arayan tüketicilere efektif bir çözüm yaratıyor. Ürünlerin enerji verimliliğini ve performans standartlarını iyileştirmeye yönelik bir Avrupa Birliği (AB) direktifi olan ErP yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan ve A enerji sınıfına ait olan yerli üretim yeni kombi modeli, 20 kW ısıtma ve 24 kW sıcak su kapasitesiyle dikkat çekiyor. 200 metrekareye kadar ısıtma ve sıcak su ihtiyacı olan alanlarda mükemmel bir alternatif oluşturan Daikin’in yeni kombisi Icon Premix, sıcak su sağlarken 1:5 modülasyonuyla segmentinde ulaştığı 12 lt/dk sıcak su debisi ile rakiplerinden pozitif olarak ayrışıyor. Kompakt boyutları ve uygun fiyatı ile tüketici dostu olan yeni kombi modeli, yeni nesil paslanmaz çelik eşanjörü ile sağladığı yüzde 93’e varan yüksek verimin yanı sıra sağlamlık ve performansı da üst düzeye çıkarıyor.

TASARRUFLU VE VERİMLİ

Daikin Icon Premix’in sahip olduğu 1:4 modülasyon, cihazın dur/kalk çalışarak daha fazla enerji harcamasını önlerken ateşleme sırasında açığa çıkan zararlı madde emisyonlarını da ortadan kaldırıyor. Elektronik kumanda tarafından otomatik olarak ayarlanan modülasyon, hem ısıtma konforu sağlıyor hem de tasarruf ve çevreci hassasiyetlere yanıt veriyor. Yakıtı ve yanma havasını, yakıt brülöre gelmeden önce hava ve gaz karıştırıcısında en mükemmel oranda karıştırarak en verimli yanmanın sağlanması esasına dayanan ‘premix’ teknolojisine sahip olan Daikin Icon Premix Kombi, verim ve tasarrufu bir arada sunuyor.

ÇEVRE DOSTU

Yoğuşma teknolojisi ile yüksek oranda yakıt tasarrufu sağlayan yeni model kombi, frekans kontrollü fan ve frekans kontrollü (PMW) pompası sayesinde ihtiyaca göre kendini modüle ederek maksimum enerji verimi, minimum elektrik tüketimi sağlıyor.

Düşük emisyon değerleri ile çevre dostu olan Daikin Icon Premix Kombi, sahip olduğu arıza teşhis ve emniyet sistemleriyle her zaman yüksek performans sunarak kullanıcıları memnun ediyor.

Opsiyonel olarak sunulan tasarruf ve konfor aksesuarları olan dış hava sensörü, on/off oda termostatları ve modülasyonlu oda termostatları ile entegre olabilen ürün; haftalık ve günlük program, online kontrol, ekonomik ve konfor mod kullanımları gibi bir çok ek özellik ile de tam uyumlu çalışarak kullanıcılara kolaylık sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL