• Geri dön

  • 170 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


Konuttan okula, hastaneden AVM’ye kadar birçok imza projenin iklimlendirme çözümlerinin ilk tercihlerinden biri olan Daikin, büyük projelerde yer almaya devam ediyor. Üstün teknolojili ve yüksek enerji verimliliğine sahip geniş ürün gamıyla esnek çözümler üretebilen Daikin, Türkiye Halk Bankası’nın da tercihi oldu. Bankanın split klima ve ticari ürün grubundaki ihtiyaçlarının tek tedarikçisi konumunda olan Daikin, şube ve ATM kabinlerine konforlu ve tasarruflu bir çözüm sunuyor.

Avrupa’da 50’nci yılını kutlayan, Japonya’da ise 100. yılını kutlayacak olan iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin; yüksek verime sahip, enerji tasarrufu sunan ürünleri ile büyük projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Sunduğu bütüncül çözümler ve üstün özelliklere sahip ürünleri ile bugüne kadar birçok önemli projede yer alan Daikin Türkiye, yurt geneline yayılmış 1.150’den fazla şubesiyle hizmet veren Türkiye Halk Bankası’nın da tercihi oldu. 2023 yılı itibariyle bankanın split klima ve ticari ürün gruplarındaki ihtiyaçlarına yüksek verimlilik sunan son teknoloji ürünleri ile çözüm sağladı.

Türkiye Halk Bankası şubelerinin iklimlendirilmesinde ağırlıklı olarak ticari segmentten Sky Air serisi ürünler tercih edildi. Şubeler için kritik alan olan sistem odaları ve ATM kabinlerinde ise kesintisiz soğutma gerektiği için, ihtiyaca yönelik seçilen Daikin duvar tipi split klimalar ile çözüm sağlandı. Aynı zamanda tercih edilen enerji verimliliği yüksek klimalar ile, enerji tasarrufuna yönelik de çözüm sunularak kurumun sürdürülebilirlik hedefine katkıda bulunuldu.

Daikin’in projede tercih edilmesinde ise, Sky Air ürün grubu içinde bulunan ürünlerin yüksek sezonsal verimliliğe sahip olmaları ve uzun borulamaya fırsat vermeleri oldu. (*FFA serisi Mini SkyAir Kompakt KasetTipi Klimalar, FCAG serisi Dairesel Atışlı Kaset Tipi Klimalar, FVA serisi Salon Tipi Klimalar, FBA serisi Gizli Tavan Tipi Klimalar)

Projede kullanılan FFA serisi Mini Sky Air Kompakt Kaset Tipi, FCAG serisi Dairesel Atışlı Kaset Tipi, FVA serisi Salon Tipi ve FBA serisi Gizli Tavan Tipi klimalar sahip olduğu hareket sensörü, zemin sensörü ve havalandırma seçenekleri sayesinde enerji tasarrufu sağlıyor; aynı zamanda banka şubelerine yüksek kaliteli bir iç ortam havası da sunma imkanı veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL