• Geri dön

  • 284 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


Yüksek teknolojiye sahip kombileriyle büyük beğeni kazanan Airfel; Kazakistan, Özbekistan ve Azerbaycan’da gerçekleştirilen Aquaterm fuarlarında büyük ilgi gördü. Yaygın servis ağı ve bölge bayilikleriyle bu ülkelerdeki büyümesini her geçen gün artıran marka, katıldığı Aquatherm Almati, Aquatherm Taşkent, Aquatherm Bakü fuarlarında yoğuşma teknolojisine sahip, yüksek verimli ve çevreci özellikleriyle öne çıkan ürünü Airfel Maestro kombi, Heat Pro Kazan ve split tip klima cihazlarını tüketici ile ilk kez buluşturdu.

Üretimlerini Daikin Türkiye çatısı altında sürdüren iklimlendirme sektörünün beğenilen markası Airfel, katıldığı Aquaterm fuarlarında ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. CIS ülkelerinde yüksek bir pazar payına sahip olan Airfel, 6-8 Eylül tarihleri arasında Kazakistan’ın Almati kentinde gerçekleştirilen Aquatherm Almatı Fuarı’nda, 4-6 Ekim tarihlerinde Özbekistan’ın Taşkent kentindeki Aquatherm Taşkent Fuarı’nda ve 19-21 Ekim tarihlerinde de Azerbaycan’ın Bakü şehrindeki Aquatherm Bakü’de ziyaretçilerle bir araya geldi. HVAC teknolojileri alanındaki son gelişmeleri ve yenilikleri sunan bu üç fuar, bölgelerinin en büyük sektörel fuarları olarak kabul ediliyor.

AIRFEL MAESTRO KOMBİ AİLESİ VE HEAT PRO KAZANLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Daikin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Özen ve Daikin Türkiye İhracat Satış Departman Müdürü Ahmet Sarışen’in de hazır bulunduğu fuarda, çevreci özelliğiyle bilinen tam yoğuşma teknolojisine sahip, verimlilik değeri yüksek Airfel Maestro kombi ailesinin yanı sıra, Heat pro kazan ve split tip klima cihazları da görücüye çıktı. Bu bölgelerde eğitim seviyesi yüksek, konfor talep eden ve çevre bilinciyle hareket eden büyük bir tüketici kitlesi olduğunu belirten Zeki Özen, bölge ve kombi pazarı hakkında şu bilgileri verdi: “Airfel markamızla geniş kitlelere ulaştığımız CIS bölgelerinde gaz dağıtım kanallarının büyümesi, bireysel kombi talebinde de büyük artışa neden oluyor. Yeni binalarda merkezi sistemden bireysel sistemlere geçiş olması da yine bireysel kombi pazarının kısa ve uzun vadede büyüyeceğine işaret ediyor. Öte taraftan CIS bölgesindeki eğitim seviyesi yüksek, konfor talep eden ve çevre bilinciyle hareket eden büyük bir tüketici kitlesi var. Bütün bu nedenler, bölgede yoğun ilgi gören Airfel markasının müşteri talebine uygun ürünleriyle pazar payını daha da artıracağının sinyallerini veriyor. Özbekistan, Azerbaycan ve Kazakistan’da gerçekleşen ve bölgelerinin en önemli sektörel fuarları olarak kabul edilen organizasyonda biz de Airfel olarak çevreci, verimli ve tam yoğuşma teknolojisine sahip Maestro kombimizi anlattık. Maestro kombinin akıllı donanımı ve diğer özellikleri büyük ilgi gördü.”

CIS ÜLKELERİ “AIRFEL” DİYOR

Yurt dışındaki büyümesini bölge ofisleri ve distribütörleri aracılığıyla gerçekleştiren Airfel’in CIS bölgesindeki pazar payı her geçen gün artıyor. Yüksek teknolojili kombileri ve yaygın servis ağıyla bölgedeki büyümesine ivme kazandıran Airfel, Özbekistan’da ısıtma pazarının lideri konumunda. Bu ülkede geçen yıla göre cirosunu yüzde 20 artıran marka, Azerbaycan’da da cirosal olarak yüzde 25 oranında bir büyüme yakaladı. Airfel, Kazakistan’da yaptığı yeni distribütörlük anlaşmasıyla da bu bölgedeki büyümesini hızlandırmayı amaçlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL