• Geri dön

  • 114 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


Daikin Türkiye, yurt çapında faaliyet gösteren bayileri ile 25-27 Aralık 2023 tarihlerinde Kıbrıs Elexus Hotel’de bir araya geldi. Yeni dönem hedeflerinin konuşulduğu, projelerin analiz edildiği ve başarılı bayilere ödüllerinin verildiği buluşmaya 326 bayi temsilcisi katıldı. Daikin Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Hasan Önder başta olmak üzere şirket üst yönetiminin de katıldığı “Daikin Türkiye Strateji Zirvesi”nin mottosu ise “Geleceği Birlikte Şekillendiriyoruz” olarak belirlendi.

İklimlendirme sektörünün standartları belirleyen markası Daikin Türkiye, F25 hedefleri üst başlığı altında yeni dönem hedeflerini ve stratejilerini paylaşmak amacıyla 25-27 Aralık 2023 tarihlerinde bayileri ile Kıbrıs Elexus Hotel’de bir araya geldi. “Daikin Türkiye Strateji Zirvesi” olarak tasarlanan buluşmaya 326 bayi temsilcisi katıldı. Daikin Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Hasan Önder, Daikin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Özen, Daikin Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Yeşilyurt ve Daikin Türkiye Genel Müdür Yardımcıları’nın da katıldığı buluşmanın mottosu ise “Geleceği Birlikte Şekillendiriyoruz” olarak belirlendi.

Paydaşlarıyla her zaman en efektif iletişimi kurarak kurum kültürünü ve hedeflerini paylaşmayı ilke edinen Daikin, bu toplantıda da F25 hedeflerinin yanı sıra yeni dönem hedefleri ile stratejilerini aktardı. Daikin stratejik hedefleri doğrultusunda değişim kavramına vurgu yaparak hayata geçen projeler ve bu projelerin paydaşlara sağladıkları da masaya yatırıldı. Bir başka gündem maddesi de Daikin müşterilerinin deneyimlerini artıracak enstrümanlar üzerine fikir alışverişi oldu. Ekip ruhu ve sinerjiyi pekiştirmesi amaçlanan buluşmada başarılı bayilere plaketleri ve ödülleri de verildi.

Kıbrıs’ta gerçekleştirilen bayi toplantısında konuşma yapan Daikin Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Hasan Önder; “2022 mali yılımızı Daikin Türkiye olarak yaklaşık 620 milyon Euro ciro ile kapattık ve bu 2011 yılından bu yana Euro bazında yüzde 520 büyüme başarısına ulaştığımız anlamına geliyor. Şüphesiz bunda sektördeki yeniliklere hızlı adapte olmamız, verimliliği yüksek çevreci ürünler sunmamız ve üretim gücümüzün yanı sıra çalışanlarımızın emeklerinin payı da oldukça büyük. Önümüzdeki süreçte de çalışanlarımız ve bayilerimizin kattığı güç ve sektöre öncülük eden ürünlerimiz ile başarımızdaki ivmeyi sürdüreceğimize olan inancımız tam.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL