• Geri dön

  • 617 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektöründe buluşları ve ürünleriyle haklı bir yer edinen Daikin, Avrupa’da rağbet gören, şık segmentteki kliması olan Stylish serisini Türkiye’de de satışa sundu. Yeni nesil soğutucu akışkan R32’ye sahip Daikin Stylish klimalar, düşük GWP(Küresel Isınma Potansiyeli) değeri ve daha yüksek enerji verimliliği sayesinde çevre dostu bir ürün olarak öne çıkıyor. Son derece sessiz çalışan ürün; havayı temizleyen, alerjenleri filtreleyen yüksek verimli bir klima olmasının yanı sıra Daikin’in üst segment kliması Ururu Sarara’nın ‘Coanda’ etkisi özelliğine de sahip. Böylece, havayı odanın her yerine hatta en uzak köşelerine kadar eşit olarak dağıtabiliyor. Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerine layık görülen Stylish, pazarın en ince iç ünitelerinden birine sahip olması ve şıklığı ile de göz dolduruyor.

Doğru hava uzmanı Daikin, çevreci ve inovatif ürünleriyle sektörün çıtasını yukarı taşımaya devam ediyor. Üstün Daikin kalitesini tasarruf ve estetikle buluşturan marka, şimdi de yepyeni bir klima serisini tüketicinin beğenisine sunuyor. Avrupa’da çok beğenilen Stylish serisini ürün gamına dahil eden Daikin Türkiye, böylece şık segmentteki klimalarına bir yenisini eklemiş oluyor.

Yeni nesil soğutucu akışkan R32 ile çalışan Daikin Stylish, düşük GWP(Küresel Isınma Potansiyeli) değeri ve daha yüksek enerji verimliliği potansiyeli sayesinde daha düşük bir çevresel etkiye sahip bir ürün olarak çevreye olan saygısını da gösteriyor. Son derece sessiz çalışan ürün; havayı temizleyen, alerjenleri filtreleyen yüksek verimli bir klima olmasının yanı sıra az enerji tüketerek tasarruf da sağlıyor. Ürün, hem ısıtmada hem soğutmada A+++’a varan verimlilik değerleri ile sektörün en yüksek verimlilik sunan ürünleri arasında yerini alıyor.

İnce tasarımı ile pazarın en küçük iç ünitelerinden olan Stylish; ev, otel, küçük ticari alanlar için iyi bir çözüm olarak dikkat çekiyor. Good Design, IF tasarım ödülü ve Reddot ürün tasarım ödülü başta olmak üzere dünyanın en prestijli tasarım ödüllerine layık görülen Stylish, şıklığın üstün teknolojiyle birleştiği bir klima olarak yaşadığı alanlarda fark yaratmak isteyenler için ideal bir alternatif oluşturuyor.

KONFORU ARTIRAN ÜSTÜN ÖZELLİKLER
Tasarım ödüllü Stylish klimalar, kullanıcıların konforunu üst seviyeye çıkaran üstün teknoloji özellikler de barındırıyor. Akıllı termal sensörü sayesinde ortam sıcaklığını algılayan Stylish, bu sayede üfleme sıcaklığını belirleyebiliyor. Önce oda sıcaklığını belirleyen akıllı termal sensör, sıcak veya soğuk havayı ihtiyaç olan alanlara yönlendiren bir hava akımı düzenine geçmek için havayı oda boyunca eşit olarak dağıtıyor. ‘3 Boyutlu Hava Akımı’ özelliği ise iç ünite kanatlarının otomatik olarak aşağı-yukarı veya sağa-sola hareket edebilmesi ve istenen konumda sabitlenmesi mantığına dayanıyor. Daikin’in üst segment kliması Ururu Sarara’nın ‘Coanda’ etkisi özelliğine sahip olan Stylish, havayı odanın her yerine hatta en uzak köşelerine kadar eşit olarak dağıtabiliyor ve özel kanatçıklar sayesinde daha iyi bir sıcaklık dağılımı olmasını sağlıyor.

Standart Wi-Fi bağlantısına sahip olan Stylish klimalar; Android ve Apple cihazları için mevcut olan ücretsiz uygulama Onecta ile uzaktan kontrol imkanı sunuyor. Aynı zamanda 19 dB(A) ses basıncı seviyesinde çalışabilen klimalar, fısıltı kadar sessiz çalışabilmesiyle kullanıcılara üstün konfor deneyimi sunuyor.

KALİTELİ İÇ ORTAM HAVASI
Cihaz, iç ortam havasını maksimum düzeyde temiz hale getirecek teknolojik donanımı ile kaliteli ve doğru havanın kapısını aralıyor. İç ortamdaki toz, polen, kötü koku ve alerjenleri titanyum apatit filtresiyle emerek iç ortama vermeden süzen Stylish, gümüş alerjen filtresiyle de ortam havasını maksimum temiz hale getiriyor. Patenti Daikin’e ait olan ‘Flash Streamer’ teknolojisi ise ürettiği yüksek hızlı elektronlarla ortamda sirküle olan havanın içindeki zararlı partikülleri ayrıştırarak havayı temizliyor. Böylece iç ortamda solunabilecek en kaliteli havaya kavuşmak mümkün oluyor.

RENK SEÇENEKLERİ İLE HER ORTAMA UYUM
Good Design ödülü, IF tasarım ödülü ve Reddot ürün tasarım ödülüne sahip Stylish serisi mat siyah ve mat beyaz olarak iki farklı renkte tüketici ile buluşuyor. 9.000- 12.000-18.000 BTU kapasite seçenekleri bulunan ürün tüm multi dış ünite kapasiteleri ile uyumlu çalışabiliyor.

İdeal iç ortam sıcaklığını ve temiz havayı bir arada sunan Stylish son derece estetik yapısıyla da yaşamınıza farklı bir renk katmaya hazırlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL