• Geri dön

  • 368 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


Kadın istihdamını ve fırsat eşitliğini destekleme vizyonuyla hareket eden Daikin Türkiye, kadınların spordaki başarılarını da sponsorlukları aracılığıyla desteklemeye devam ediyor. Daikin, 2023-2024 sezonu için Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın isim hakkı sponsorluğunu üstlendi. Takım, bu sezon maçlara Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı adıyla çıkacak.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin Türkiye ve Galatasaray Spor Kulübü arasında süregelen sponsorluk anlaşması 2023-2024 sezonunda bir üst boyuta taşındı. Önceki yıllarda Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nı isim ve forma göğüs sponsoru olarak destekleyen Daikin Türkiye, bu sezon Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın isim hakkı sponsorluğunu üstlendi.

Kadın istihdamını ve fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla Sakura Kadın Teknisyenler ve Sakura Kadın Girişimci Programı’nı hayata geçiren ve 2025 yılına kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefleyen Daikin Türkiye, 2012-2015 yılları arasında Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın isim sponsoru olmuş, 2022-2023 sezonunda da desteğini forma göğüs sponsoru olarak sürdürmüştü. Yeni 2023-2024 sezonunda da isim hakkı sponsorluğu ile Galatasaray Daikin Kadın Voleybol takımı olarak sahaya çıkacaktır.

10 Ekim 2023 Salı günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Basın Toplantı Odası’nda düzenlenen anlaşmanın imza törenine, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Saruhan Cibara ve Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder katıldı.

Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder; Galatasaray ile yıllardır süregelen işbirliğinden duydukları memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: “Daikin Türkiye olarak kadın istihdamına ve fırsat eşitliğine büyük önem veriyoruz. Kadınları her alanda destekliyoruz ve spor alanında da bu desteğimizi uzun zamandır sürdürüyoruz. Bu bağlamda 2012-2015 yılları arasında Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın isim sponsoru olmuş, geçtiğimiz yıl da takıma forma göğüs sponsoru olarak destek vermiştik. 2023-2024 sezonunda ise tekrar isim hakkı sponsorluğunu üstlenerek bu desteğimizi devam ettireceğiz. Takım, bu sezon sahaya Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı ismiyle çıkacak. Kendi alanında iki güçlü isim olan Galatasaray ve Daikin, Türk sporunda kadınların daha fazla yer almasını birlikte destekleyerek bu sezon daha büyük başarılara imza atacaktır. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Saruhan Cibara, toplantıda yaptığı açıklamada alanında öncü iki markanın tekrar bir araya gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek şu açıklamalarda bulundu: "Daikin ile tekrar beraber olmak, tekrar uzun soluklu bir yola çıkmak bizim için gurur verici. Daikin tekrar Türkiye’deki kadın voleyboluna sponsor olurken, her alanda olduğu gibi bizlerle beraber olması bizi çok sevindirdi. Sadece kadın voleyboluna değil, Daikin sporun her alanında Türk sporuna destek veren bir kuruluş. Sadece kendi sektöründe dev değil, bu anlayışıyla da bizim için gerçekten bir dev. O yüzden tekrar beraber olduğumuz için çok mutluyuz. İnşallah Balkan Kupası’yla başlayan yolculuğumuzu, bugün yapacağımız ilk maçta CEV Challenge Kupası’yla da devam ettiririz. Amacımız sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da Türk kadınını, Türk gençliğini, altyapıdan yetiştirdiğimiz genç yıldızları şampiyonluğa ulaştırmak, onlara yeni bir vizyon yaratmak. Bu yolculukta bizim yanımızda olduğu için Daikin’e tekrar teşekkür ederim.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL