• Geri dön

  • 690 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.853 İşletme görüntülenme


Isı pompasının pazar lideri olarak ısıtma pazarında bulunan iklimlendirme sektörünün Japon devi Daikin, kombide de liderliğe oynuyor. Geçtiğimiz yıl Daikin Premix Tam Yoğuşmalı kombi ile yanmalı ürünler alanına da giriş yapan Daikin, yeni ürünü Daikin Condense ile bu alandaki ürün gamını genişletiyor. Ekonomik konforun, Japon devinin teknolojisi ve kalitesiyle buluştuğu yeni yoğuşmalı kombi Daikin Condense, yüksek ısıl verimlilik değerleri, düşük su basıncında başarıyla çalışabilmesi, gaz ve elektrik kullanımında tasarruf sağlaması gibi özellikleriyle sektörde fark yaratmaya hazırlanıyor. Konutlar ve küçük iş yerleri için ideal olan yeni yoğuşmalı kombi Daikin Condense, Daikin’in Hendek’teki fabrikasında üretiliyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, soğutma alanındaki iddiasını ısıtma sektörüne taşımaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl segmentinin en küçük hacimli yoğuşmalı kombisi Daikin Premix’i tüketici ile tanıştıran Japon devi Daikin, şimdi de teknoloji ve tasarrufun bir araya geldiği Condense ile ürün gamını genişletiyor. Daikin Türkiye’nin Hendek fabrikasında üretilen yeni kombi Daikin Condense üstün özellikleriyle benzerlerinden ayrılıyor.

Modern ve şık bir tasarıma sahip olan yeni ürün yoğuşmalı kombi Daikin Condense; 24 ve 28 KW kapasiteleriyle geniş metrekarelere ekonomik çözümler üretiyor. Konutlar ve küçük iş yerleri için ideal bir ürün olarak dikkat çeken Condense, doğalgaz veya LPG (G31) ile kullanılabiliyor. Yüksek ısıl verimliliğe sahip olan cihaz, frekans kontrollü pompası sayesinde elektriği ihtiyaca göre kullanarak elektrik tasarrufu sağlıyor.

Daikin Condense’in son derece işlevsel olan LED ekranı her yaştaki kullanıcı için ürünü kullanmayı kolay hale getiriyor. LED ekran, teşhis edilen her türlü arızayı ekranda göstererek kolayca müdahale edilmesine olanak sağlıyor. 13 ayrı emniyet sistemiyle son derece güvenli bir kullanıma ulaşan Daikin Condense, 3’lü eşanjör sistemine sahip. Bakırdan imal edilmiş ana eşanjör, atık gaz çıkışında yer alan eşanjör ve paslanmaz çelik plakalı eşanjör cihazın verimini üst düzeye çıkarırken Daikin kalitesinin ve güvenilirliğinin bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

KONFORLU VE EKONOMİK
Yeni yoğuşmalı kombi Daikin Condense’in elektronik ateşleme ve full alev modülasyonu ihtiyaca göre alevin boyunu ayarlayarak gaz tüketiminden tasarruf sağlıyor. Bunun yanı sıra cihazda opsiyonel olarak bulunan oda termostatı, seçilen oda sıcaklığını sabitliyor ve böylece ısınma konforunun yanı sıra enerji tasarrufuna da olanak sağlıyor. Yerden ısıtma sistemleriyle uyumlu çalışabilen Daikin Condense, düşük şebeke suyu basıncı olarak kabul edilen 0.5 bar basıncında bile sıcak suya erişim sağlayabiliyor. Kompakt boyutlarıyla hacimsel avantaj sağlayan cihaz, montaj ve bakım kolaylığı ile dikkat çekiyor.

Son derece ekonomik, yüksek teknolojili ve konforlu bir ürün olan Daikin Condense ile ısıtma alanındaki önemli bir eksikliği gideren Daikin, fark yaratan çevreci ve inovatif ürünlerle tüketiciyle buluşmaya devam ediyor.

DAIKIN CONDENSE’İN ÖZELLİKLERİ
Daikin Türkiye Hendek fabrikasında üretim
24, 28 Kw kapasite
Frekans kontrollü pompa
Kullanımı kolay LED ekran
LED ekran ile otomatik arıza teşhis sistemi
Yüksek ısıl verimlilik
Modern tasarım ile estetik görünüm
Elektronik ateşleme ile full alev modülasyonu
Doğalgaz veya LPG (G31) ile çalışabilme özelliği
Üçlü eşanjör sistemi
Bakırdan imal edilmiş ana eşanjör
Paslanmaz çelik plakalı eşanjör
Düşük şebeke suyunda bile sıcak su erişimi
Elektriksel koruma sınıfı IPX5D
13 farklı emniyet sistemi ile cihaz koruması
Opsiyonel oda termostatı
Montaj ve bakım kolaylığı
Yerden ısıtma sistemi ile uyumlu çalışabilme

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL