• Geri dön

  • 1.938 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.848 İşletme görüntülenme


DAIKIN KLİMALARINIZI YAZA HAZIRLIYOR, YÜZDE 45 İNDİRİMLİ BAKIM KAMPANYASI BAŞLADI!

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, sorunsuz bir yaz geçirmeniz için indirimli bakım kampanyası başlattı. Daikin, 20 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan kampanya ile cihazların ilk günkü performansına kavuşmasının kapısını aralıyor. Daikin Satış Sonrası Hizmetler Departmanı bünyesinde yürütülen kampanya kapsamında bütün Türkiye’ye yayılmış 500’ün üzerindeki yetkili uzman servislerce gerçekleştirilecek klima bakımlarında yüzde 45’e varan indirimlerden yararlanmak mümkün oluyor. Daha detaylı bilgi veya randevu için Daikin Çağrı Merkezi’nin 444 99 90 numarasını tuşlamanız yeterli olacak.


Doğru hava uzmanı Daikin iklimlendirme sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Klima sahiplerinin cihazlarını uzun yıllar boyunca verimli, güvenli ve konforlu bir şekilde kullanabilmelerine önem veren Daikin, bu amaçla 20 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak bir ‘klima bakım kampanyası’ gerçekleştiriyor. Ev veya ofislerdeki klimaların yılda en az 1 kez bakımının yapılmasının cihazların performansı ve enerji tasarrufu açısından büyük önem taşıdığını belirten Daikin uzmanları, bakımların yetkili servislerce yapılmasının önemine dikkat çekiyor.

Daikin Akademi bünyesinde periyodik olarak verilen eğitimlerle uzmanlıklarını artıran yetkili servislerce sağlanan klima bakımları hem cihazlarınızın ömrünü uzatıyor hem de enerji tasarrufu açısından büyük avantajlar sağlıyor. Klimaların bakımlarını yılda en az 1 kere yaptırmak, cihazın ilk günkü gibi verimli çalışmasına olanak verirken aynı zamanda bir dizi avantajı da beraberinde getiriyor. Filtresi tıkalı klimaların performansının düştüğünü söyleyen Daikin uzmanları, böyle bir durumda cihazın kullandığı elektrikle doğru orantılı olarak ısıtma/soğutma yapamayacağını, bunun da yüksek elektrik faturası anlamına geldiğini belirtiyor. Bakım giderleri için ödenen bedelin sağlanan enerji tasarrufuyla 1 yıl içinde amorti edildiğini söyleyen uzmanlar, yetkili servislerce düzenli olarak bakımı yapılan klimaların sonradan çıkabilecek daha büyük ve masraflı arızaların da önüne geçtiğini vurguluyor.

Tüm Türkiye’ye yayılmış 500’ün üzerindeki yetkili uzman servisler tarafından yapılacak ‘klima bakım kampanyası’, 20 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. Bu kampanya ile yüzde 45’lere varan indirimlerden yararlanmak için Daikin Çağrı Merkezi’nin 444 99 90 numarasını tuşlamanız yeterli olacak.
 

KLİMA BAKIMI NE SAĞLAR?

 

Klimanın ilk günkü verimiyle ve uzun yıllar güvenle çalışması sağlar. 
Klimanın performansını artırarak enerji tasarrufuna olanak verir. 
Konusunda uzmanlaşmış yetkili servislerce yapılan klima bakımları sonrası temiz ortam havasına kavuşur ve filtrelerde biriken ve zamanla istenmeyen kokulara neden olan atıklardan kurtulursunuz.
Bakım sırasında ileride yaşanabilecek muhtemel arızalar da tespit edilip, giderileceğinden, ileride daha büyük maliyetlerden kurtulmuş olursunuz. Bu tür periyodik bakımlar onarım ve işletme maliyetlerinin düşürülebilmesini sağlar.
Klimanın az kullanılması ya da hiç kullanılmamış olması ısı alışverişinin yapıldığı yüzeylerin tıkanmasına engel teşkil etmez. Cihazınızı az kullansanız bile hem iç ortam hem de dış ortam havasına maruz kalarak serpantin ve filtrelerin tıkanması mümkün hale gelir. “Nasılsa az kullanıyorum” diyerek bakımı ihmal etmeniz performansı ve güvenli kullanımı olumsuz etkiler.
Klima montajlarının yapılmasından sonra yetkili servisler dışında yapılmış yer değiştirme gibi uygulamalar sandığınız kadar önemsiz değildir. Bu tür durumlarda genelde klimanın içindeki gazın azaldığı gözlenmiştir. Periyodik bakımlar, bunun ortaya çıkması açısından önem taşır.

Daikin uzman yetkili servislerince verilen bakım hizmetleri:
İç/dış ünite serpantin bakımı
İç ünite hava emiş filtreleri temizliği
İç ünite ön paneli (üfleme menfezleri) temizliği
İç/dış ünite pcb soket bağlantıları kontrolü
İç ünite askı sacında gevşeme-esneme kontrolü
İç/dış ünite fan pervane kanatçıkları temizliği
İç ünite drenaj tavası temizliği, drenaj hortum bağlantısı kontrolü
İç/dış ünite besleme hattı klemens bağlantıları kontrolü
İç ünite bağlantı ara tesisat sabitlemeleri (kelepçe) kontrolü 
İç/dış ünite hava sirkülasyonu engel kontrolü
İç/dış ünitede mekanik gürültü-anormal ses kontrolü
Dış ünite çalışma basınç değerinin kontrolü
Dış ünite konsol/platform ya da saplama kontrolü
Uzaktan kumanda set ayarları, çalışma koşulları uygunluk kontrolü

Kampanya kapsamında uygulanacak bakım fiyatları: (Fiyatlara KDV dahildir)

Ürün Liste Fiyatı Kampanya Fiyatı
Duvar tipi 145 TL 80 TL
Kaset tipi 180 TL 120 TL
Kanallı  tip 240 TL 150 TL
Yer-tavan tipi 180 TL 120 TL
Salon tipi 180 TL 120 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL