• Geri dön

  • 668 Görüntülenme

  • 196 Haber

  • 11.854 İşletme görüntülenme


İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, yenilediği Shira Eco model klimalarıyla yaz-kış konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor. A++ enerji verimliliği, havadaki zararlı partikülleri yakalayan özel titanyum apatit filtresi ve gümüş alerjen filtre gibi özelliklerine şimdi de Wi-Fi bağlantısı eklenen Shira Eco klimalar düşük ses seviyesi ile de bu yazın favorisi olacak

Yüksek teknolojiyi ve çevreci duruşu, bir üretim standardı olarak benimseyen iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, zengin ürün gamının en beğenilen klimalarından Shira Eco modelinde iyileştirme yaparak konforu üst düzeye taşıdı. Wi-Fi bağlantısı özelliği eklenen Shira Eco model klimalar artık standart olarak bu özelliği taşıyor. Böylece cihazla birlikte gelen adaptörler sayesinde Shira Eco’yu Daikin Onecta uygulaması üzerinden kontrol etmek mümkün hale geliyor. Tablet ve telefon üzerinden klimayı kontrol edebilme özelliği katan bu yenileme ile konfor çıtası yukarı taşınıyor.

Özel titanyum apatit filtresine sahip olan Shira Eco, havadaki istenmeyen koku ve zararlı partikülleri yakalıyor ve kötü kokuları gideriyor. Gümüş alerjen giderici ve hava temizleyici filtre ise polen ve toz akarı gibi alerjenleri yakalayarak yüzde 99 ve daha fazlasını ortadan kaldırıyor. Böylece iç ortamda istenen kaliteli havayı sunuyor.

HEM ÇEVRECİ HEM ÜSTÜN ÖZELLİKLİ

Estetik görünümü ile öne çıkan Daikin Shira Eco, kompakt yapısı sayesinde her ortama ve farklı dekorasyon stillerine uyum sağlıyor. 19 dB(A)‘ya kadar düşebilen ses seviyesi ve gece modu ile uyurken bile konforu üst seviyede tutan Shira Eco, yatak odası ve çocuk odası gibi ortamlarda dahi rahatlıkla kullanılabiliyor.

Sıfır ODP (Ozon Tüketme Potansiyeli) ve düşük GWP (Küresel Isınma Potansiyeli) değerlerine sahip çevre dostu R32 soğutucu akışkan gazın kullanıldığı ürün, yenilenen versiyonuyla verimlilik değerlerinden taviz vermeden kullanıcıların konforlarını artırıyor. Standart Wi-Fi bağlantısı özelliği ile kullanıcılarına akıllı cihazlar ile kontrol sunarak klimalarının enerji tüketimlerini gözlemlemelerini ve sıcaklıktan fan moduna kadar bir çok ayarı yapma imkanını sunuyor. Standart zamanlayıcı özelliği ile istenilen zamanda açılıp kapanabilen Shira Eco, A++ enerji tasarrufu sağlarken, kullanıcılara yaşam alanlarında arzu ettikleri konforu sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL