• Geri dön

  • 1.241 Görüntülenme

  • 98 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakko, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü zarafetin ve aşkın yansıması olan hediye seçeneklerinin yanı sıra Vakko L’Atelier’nin mutluluğa ilham olan tatlarıyla kutluyor.

Zevk ve stil sahibi hediye seçenekleriyle özel günlerin tercihi olan Vakko, Sevgililer Günü’nde aşkın ifadesi olan tasarımlar sunuyor. Aşkın rengi kırmızının öne çıktığı ve farklı zevklere hitap eden Vakko’da, hediye seçenekleri arasında giyimden aksesuara, mutluluk veren kofrelerden ve sevgiyi damakta yaşatan Vakko L’Atelier lezzetlerine kadar geniş alternatifler yer alıyor.

Vakko kadın ve erkek koleksiyonları; günün modasını şık bir konforla sunmak isteyenler için zengin seçenekler sağlıyor. Vakko kozmetik dünyasında; fark yaratan kokusuyla serisi ve hediye setleri hediye konusunda işi şansa bırakmak istemeyenlerin tercihi oluyor. Monogram dünyası Sevgililer Günü’nde bu kez kalpli tasarımlarıyla şık bir romantizm efekti doğuruyor. Model ve renk seçenekleriyle moda dünyasının en zengin eşarp koleksiyonu olan Vakko Eşarp; Sevgililer Günü’ne özel olarak ürettiği eşarplar ile aşkın bir başka yansıması oluyor.

Vakko L’Atelier her zaman yeni kalan tatları ve yenilikleriyle Sevgililer Günü’nü karşılıyor. Günün romantizmini ve eğlencesini yansıtan tatlı tasarımlar hem göze hem damaklara hitap ediyor. 14 Şubat’a özel hazırlanan ve zengin içerikleriyle dikkati çeken kofre kutular, büyük boy ‘Love’ yazılı makaron, marshmellow ayıcık, artizan ve doğal Vakko Chocalate 3 boyutlu kalp ve panda çikolatalar, mini figürler, bir Vakko klasiği olan praline, superfine lezzetleriyle Sevgililer Günü bir lezzet şölenine dönüşüyor.

Günün heyecanı, sevinç ve mutluluğu Vakko’nun zarif hediye kutularıyla büyüyor. Tüm Vakko hediye seçenekleri online olarak sipariş edilebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL