• Geri dön

  • 815 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection’ın Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu renkli ve canlı seçenekler sunarak mevsimin enerjisini yakalıyor. Koleksiyonda yer alan dinamik tasarımlar sezon renkleri ile buluşarak yaz şıklığını sunuyor. Hafif ve kaliteli kumaşlarla hazırlanan kombinleri modern aksesuarlar tamamlıyor.

W Collection Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu modern kadının şıklığı için sezon renklerini yansıtan canlı seçenekler sunuyor. Sabah şıklığından sahile, akşam üstü buluşmalarından, gece davetlerine kadar uzanan seçeneklerin bulunduğu zengin koleksiyon, turuncu, sarı, pembe, lila gibi sezonun trend, canlı renkleri ile buluşuyor.

Şort takımlar, elbiseler, pantolon takımlar cezbedici stilleri ile W Collection kadınının gardıroplarındaki yerini alıyor. Yalın çizgilerin ve kaliteli kumaşların kullanıldığı tasarımlar, modern ve şık görünümü tamamlıyor.

Koleksiyonda kıyafetlerin tamamlayıcısı aksesuarlar da ön plana çıkıyor. Modern tasarımlı şapkalar, hasır çantalar plaj görünümünü şık bir biçimde yansıtıyor. Yaz stilinin vazgeçilmez parçası olan kolyeler, küpeler ve bileklikler kıyafetleri zarif dokunuşlarla tamamlarken, ayakkabı, terlik ve çantalar ise şık ve modern stilleriyle beğeni kazanıyor.

Geniş renk ve ürün seçeneğine sahip olan Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu, konforlu stiller, canlı tonlar ve ince işçilikleriyle tatil destinasyonlarında ve şehir hayatında dikkat çekici bir görünüm vadediyor.

W Collection’ın zamansız şık parçalarına W Collection mağazalarından ve www.wcollection.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL