• Geri dön

  • 437 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 Erkek Koleksiyonu mimariden, tasarıma, sosyal yaşamdan keyifli bir tatil anlayışına kadar modern yaşamın ögelerini tasarımlarında sunuyor. Kalite, lüks ve konforu buluşturan İtalyan kumaşlarla tasarlanmış ceket ve pantolon takımları ile sonbahar aylarının vazgeçilmezi spor mont ve kabanlar zamansız, modern bir görünümü vurguluyor.

W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 sezonundaki takım elbiseler zamansız tasarım ile yalın ve modern çizgiyi buluşturuyor. Ceket ve pantolon takımları, üstün kumaş kalitesi, ince detayları ve zarif stilleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kaban ve spor montlar, elegan tarzlarıyla, rahatlığı buluşturarak sezonun ön plana çıkan parçaları arasında yerini alıyor.

Yüksek teknolojiyle tasarlanmış özel kumaşlar sezonun favori renkleriyle de stil sahibi erkeklerin gardırobunu tamamlıyor. Fildişi, flanel ve açık kahverengi tonlarıyla doğal seçenekler sunan “Natural Chic” teması, beyazdan başlayarak kahverengi ve tonlarını şık tasarımlarla buluşturan “Timeless Camel” ve mavi tonlarıyla “Avangard Blue” yeni sezon parçalarının çizgilerini ve dokularını öne çıkartıyor. “Green on Green” teması yeşilin güzel tonlarını beğenilere sunuyor. W Collection, “Black Identity” temasında yer alan tasarımlarında ise siyahın asilliğini mor ve mermer rengi gibi tonlarla buluşarak parçalara yeni bir yorum katıyor.

W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 Erkek koleksiyon parçaları modern ve yalın görünümleriyle çağdaş erkeklerin gardırobunda yerini almaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL