• Geri dön

  • 464 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection 23/24 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, modern çizgileri ve renklerin cesur karışımları ile son dönemin trendlerini belirliyor. Stil sahibi kadınlar için tasarlanan koleksiyon gündüz ve gece şıklığına yönelik zamansız alternatifler sunarken, göz alıcı renk seçenekleri ise mevsimin güzelliklerini hissettiriyor.

W Collection 23/24 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu en yeni trendleri yansıtan etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Modern ve zarif bir dokunuşla büyüleyici kış atmosferini kucaklayan yeni koleksiyon, heyecan verici tasarım detayları ve renkleri ile stil sahibi kadının gardırobundakini yerini alıyor.

W Collection 23/24 Sonbahar Kış koleksiyonu son moda renk kombinasyonlarını sunuyor. Koleksiyonda yer alan Cozy Winter Whites, Burgundy Deepness, Chocolate Lilac, Architectural Greys, Black and Whites ve Dark Green Chic gibi renk kombinasyonları sonbahar ve kış aylarında da şıklık vadediyor.

Soğuyan havalara eşlik eden takım elbiseler, oversize kabanlar, blazer ceketler, elbiseler, geniş kesim pantolonlar ve örgü tasarımlar koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Koleksiyonda kış mevsimine en çok yakışan beyaz renginin camel ve turuncu ile kombinlendiği zarif tasarımlar; paltolar, ceketler ve kazaklarda öne çıkıyor.

Koleksiyon içerisinde kullanılan bordo renginin siyahla birleşimi ise zamansız ve elegan bir görünüm yaratırken; lila tonlarındaki tasarımların, kahverengi parçalar ile takımlanması koleksiyonu kalıpların dışına çıkarıyor.

Gri tonlarının zarafetiyle, açık mavi saten parçaların mükemmel uyumunu da içeren koleksiyon, W Collection kadınlarının şıklığını tamamlıyor. Koleksiyon, her zaman en çarpıcı ve popüler trendlerden biri olan maskülen ve feminen stilleri sofistike dokunuşlarla buluşturuyor. Klasik tarzları sevenler için, siyah-beyaz kareli elbiseler, ceketler, pantolon ve takımlar ofis şıklığı sunarken, açık pembe paltolar ve aksesuarların birleşimi ile cesur ve eğlenceli bir tarz yaratıyor. Tutkulu, cesur ve kendinden emin bir stil için, koleksiyonda yerini alan koyu yeşil parçalar hem dış hem de iç giyim seçenekleri şehirli kadının tarzına derinlik katıyor.

Konfor, şıklık ve cazibeyi bir araya getiren W Collection 23/24 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, tüm mağazalarda ve online olarak satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL