• Geri dön

  • 1.226 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


‘W Collection 22/23 Sonbahar Kış Kadın ve Erkek Koleksiyonu’ modern ve minimal tasarımlarıyla dış giyim seçeneklerinde de dikkat çekiyor. Stil sahibi kadınlar için tasarlanan kadın koleksiyonunda pançolar, montlar ve oversize kabanlar farklı alternatifler sunarken, erkek koleksiyonunda şık montlar rahatlık, konfor ve lüksü bir araya getiriyor.

‘W Collection 22/23 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu’ trendleri yansıtan etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Havaların soğumasıyla birlikte sonbahar, kış şıklığı dış giyimde de kendini gösteriyor. Pançolar, montlar ve paltolardan oluşan geniş koleksiyonda mevsimin doğal renkleri olan koyu kahverengi, turuncu, koyu yeşil gibi renkler dikkat çekiyor.

Serin havalara sıcaklık katan takım elbiseler, oversize kabanlar, blazer ceketler dış giyim koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Koleksiyon, her zaman en çarpıcı ve popüler trendlerden biri olan maskülen ve feminen stilleri sofistike dokunuşlarla buluşturuyor. 22/23 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonunda olduğu gibi dış giyimde de 7 farklı temaya bağlı olarak kırmızı ve siyah, maviler, kahverengi ve turuncular, askeri koyu yeşil, kum rengi tonları öne çıkarak, mağazalarda ve online olarak satışa sunuluyor.

‘W Collection 22/23 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu’ dış giyim parçalarında da şehirlerin tarzını günlük hayata taşıyor. Paris, Los Angeles, Milano ve İstanbul’un kültür ve tarzlarını harmanlayan yeni sezon tasarımlarda, konfor, şıklık ve lüks bir araya geliyor. Sofistike İtalyan zevkini yansıtan blazerlar, montlar erkek gardırobunun zamansız parçaları olarak öne çıkıyor. Erkek koleksiyonunda kaz tüyünden, takım elbiselere, paltolardan bomber ceketlere kadar doğal bir estetik, stil sahibi erkeklerin gardırobunda yerini alıyor. Spor detayları tercih edenler için teknolojik yün kumaşlar ile parka, kaz tüyü kaban ve spor montlarda fonksiyonellik ve konfor bir araya geliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL