• Geri dön

  • 1.210 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Müzik, sanat ve sporu sahiplenen dünyanın ilk konsept mağazası Vakkorama, çocuklara yönelik yeni markası Vakkorama Junior, kış sezonunda çocukların enerjik yaşam biçimlerine ayak uyduran özgün renk seçenekleriyle özel tasarımlardan oluşuyor.

Vakkorama Junior, 5-13 yaş arasındaki çocuklara yönelik zamansız tasarımlarıyla, çocuk modasındaki trendleri belirliyor. Vakkorama’nın eğlenceli, renkli ve stil sahibi dünyasını çocukların hayal gücüyle bir araya getiren Vakkorama Junior; kış sezonuna özel, konforlu ve işlevsel tasarımlarıyla çocukların renkli hayal dünyalarını stillerine taşıyor.

Vakkorama Junior kış koleksiyonunda seçilen kumaşlar, uzun süreli kullanıma uygun sürdürülebilir özellikler taşıyor. Çocukların dünyasındaki renkleri koleksiyona yansıtan Vakkorama Junior, minik kullanıcılarına sınırsız hareket özgürlüğü sağlıyor.

Doğa ve gezegenin geleceği konusundaki duyarlılığını, çocuk koleksiyonuyla da özdeşleştiren Vakkorama, renk, grafik ve kumaşlarda doğadan ve çocukların hayal gücünden ilham alıyor. Flannel, kadife, polar ve örgü gibi doğal dokulu konforlu kumaşların ve doğal tonların ağırlıkta olduğu detaylarla zenginleşen koleksiyonda, çocukların ihtiyaç duyacağı tüm tasarımlar yer alıyor. Dış giyimde modüler ve fonksiyonel detaylar ön plana çıkarken, örme ve çift taraflı kumaşlarıyla pantolon, ceket, sweat ve yelekler koleksiyonun ilgi çekici hatlarını oluşturuyor. Renkli koleksiyonda elbise, bluz, etek, şort, tulum, gömlek, hırka, kazak, tişört, sweatshirt, pantolon, spor pantolon ve ceketler yer alıyor.

Hayatın içinde, çocuk modasının en konforlu yansıması olan Vakkorama Junior, seçili Vakkorama mağazaları ve online’da satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL