• Geri dön

  • 789 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakko Grup, Akdeniz Bölgesi’ndeki yatırımlarına devam ediyor. Vakko dünyası içerisinde bulunan Vakko, Vakkorama, W Collection mağazaları ve Vakko L’Atelier Bistrot, Vakkorama Cafe lezzet noktalarıyla The Land of Legends’da kapılarını açtı.

‘Moda Vakko’dur mottosuyla yola çıkan Vakko; Land of Legends'da kapılarını araladığı Vakko, Vakkorama ve W Collection mağazalarıyla alışverişin ötesinde özel bir deneyim sunuyor. Vakko, yaşam stilini tamamlayan koleksiyonlarını ve imza tasarımlarını dünyanın en büyük tema parklarından biri olan The Land of Legends’da Vakko dostlarının beğenisine sunuyor. Toplamda 2 bin 204 metrekarelik alana sahip mağazalar, Fransız mimarlar tarafından özenle tasarlanıyor.

Vakko mağazalarında yeni sezon koleksiyonları son dönemin tasarım detayları ile bir araya gelerek, yüksek kalite dikim ve üretim süreçlerinin ardından Vakko Dostları ile buluşuyor. Vakko’nun özel tasarımlarının yanı sıra yaz sezonunun ruhunu yansıtan çarpıcı koleksiyonları, dünya modasının trend seçkileri, eşsiz servis kalitesi ve özel lezzetleri de öne çıkan noktaları arasında bulunuyor.

Genç ve genç yaşayanların adresi: Vakkorama

Moda, sanat, spor ve müziği simgeleyen Vakkorama diğer mağazalarından farklı dizayn öğeleri ile Antalya’da The Land of Legends’da konumlanıyor. Vakkorama 650 metrekarelik özel mağazası ile en güncel tasarımlarını tatil ve eğlencenin kalbi Antalya'da moda severlere sunuyor.

Genç profesyonellerin vazgeçilmez noktası: W Collection

Yenilikçi detaylarıyla stil, derinlik ve zenginlik taşıyan W Collection’ın yeni mağazası da Antalya’da kapılarını açıyor. W Collection’ın kadın ve erkek koleksiyonlarına ev sahipliği yapan mağaza, geniş bir moda perspektifinden stil sahibi bir bakış için farklı pencereler aralıyor.

Vakko L’Atelier Dünyasından Farklı Konseptler

Land of Legends’ta, Vakko şıklığının lezzet ile bir araya geldiği Vakko L’Atelier bünyesinde bulunan Chocolate, Patisserie, Bistrot, Ice Cream ve Delight tatları Antalya’da Vakko Dostları’yla buluşuyor. Fransız mutfağını ve dünya lezzetlerini şık ve özenli sunumlarıyla harmanlayarak sunan Vakko L’Atelier konsept menüsü, öğlen ve akşam yemekleri için eşsiz yorumlar katıyor. Fransız pastacılık sanatını Vakko kalitesi ile bir araya getiren Vakko Patisserie’de ise Michelin yıldızlı şeflerin danışmanlığında hazırlanan dünya lezzetlerinden seçkilerin yanı sıra Fransız patisserie’lerinin couture pastaları da yer alıyor.

Vakkorama Cafe Lezzet Noktası Antalya’da

Toplamda 435 metrekareye sahip ferah ve dinamik mimarisi ve dünya lezzetlerini sunan Vakkorama Cafe, The Land of Legends’ın buluşma ve eğlence noktası olmaya hazır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL