• Geri dön

  • 381 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection, mimari, tasarım ve sosyal yaşamdan aldığı ilhamla oluşturduğu Sonbahar Kış 2023/24 Erkek Koleksiyonunda yeni yıla girerken iş dünyası şıklığı ile sokak stilini birleştiriyor. Kalite, lüks ve rahatlığı buluşturan koleksiyon, göz alıcı kombinleri ve cesur renkleri ile zamansız ve modern bir görünüm sağlıyor.

W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 erkek koleksiyonunda yer alan tüm parçalar, sıcak renkleri, rahat kombinleri, üstün kumaş kaliteleri, ince detayları ve şık stilleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyonun öne çıkan parçalarından şık montlar ve yün ceketler, elegan tarzlarıyla, rahatlığı buluşturarak sezonun ön plana çıkan parçaları arasında yerini alıyor.

Sezonun favori renkleriyle stil sahibi erkeklerin gardırobunda yerlerini alan trikolar, kazaklar ve ceketler yeni yılda konforu ve şıklığı bir arada sağlıyor. Koyu yeşiller, çeşitli tonlardaki kahverengiler, griler, lacivertler, desenler ve dokularla buluşarak parçalara yeni bir yorum katıyor. Birbirleri ile kolaylıkla kombinlenen pantolonlar, gömlekler ve montlar, erkek gardırobunun zamansız parçaları olarak öne çıkıyor.

W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 Erkek koleksiyon parçaları modern, yalın ve son derece şık görünümleriyle tüm mağazalarda ve online olarak satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL