• Geri dön

  • 921 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakko Home’un çok yönlü tasarım çizgisini tekne dekorasyonuna taşıyan Cruise Collection, zarafetin bir yansıması olarak yazı tamamlıyor.

Vakko Home, yaşam alanlarında zamansız şıklığı yansıtan özgün tasarım çizgileri ile şık ürün alternatifleri sunmaya devam ediyor. Deniz tutkusundan ilham alarak oluşturulan koleksiyon, dekorasyonda engin denizlerin büyüleyici etkisini tasarımlara taşıyor.

Vakko Cruise koleksiyonu, lüks anlayışını ve konforu tekneye taşımak için kabin, güverte ve mürettebata özel parçalar sunuyor. Türkiye’nin en nitelikli materyalleriyle üretilen yüzde 100 pamuk içerikli Vakko Cruise tekstil koleksiyonunda yer alan yatak ve banyo takımları, peştemaller gibi tüm tasarımlar özel siparişle hazırlanıyor. Arzu edilen tasarımlar ise seçilen ürünlere işlenebiliyor ve kişiselleştirmek için seçenekler sunuyor. Oturma grupları için deniz suyundan etkilenmeyen Sunbrella kumaşlarla tasarlanan şık dekoratif dış mekan yastıkları tekne dekorunun hem işlevsel hem de şık parçaları olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

Çelik aksesuarlar ve halat detaylarının mavilerle muhteşem uyumu

Elegan çizgileriyle hem teknelere hem de evlere denizci ruhunu katan, Giovanna Locatelli tarafından tasarlanan ürünlerin tamamı Como Gölü'nde el yapımı olarak üretiliyor. Vakko Home'da özel olarak beğenilere sunulan seçkiler her sezonda güncel olarak birbirini tamamlayarak takımlanabiliyor. Locatelli, paslanmaz çelik aksesuarlar ile elde sarılan halat detaylarını buluşturan zenginleştirilmiş sofra aksesuarları, içecek setleri, ofis ve banyo aksesuarları gibi seçeneklerde teknelerin hareketli yaşam alanları olduğunu gözeten tasarımlar sunuyor. Koleksiyon bu hisle dayanıklı, yer kaplamayan ve çeşitli amaçlarla kullanılabilen zamansızlık vurgusu yapıyor. Giovanna Locatelli, Türkiye’de sadece Vakko mağazalarında satışa sunuluyor.

Tekne hayatının vazgeçilmez diğer tasarımlarından; kırılmayan akrilik sofra takımları, özel sipariş üzerine kişisel dokunuşlar katılabilen marine renklerde tavla seti ve oyun kartları da keyifli anların eşlikçisi oluyor. Vakko Cruise koleksiyonunun birbirinden eşsiz parçalarına yaşam alanlarınızda yer vermek için Vakko mağazaları ve Vakko.com adresinden tüm koleksiyona ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL