• Geri dön

  • 748 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Seyahatlere eşlik ederek doğayla uyumlu bir yorum kazandıran Tropicfeel markası, sadece Vakkorama mağazalarında bulunan özel koleksiyonu ile satışa sunuluyor. Çevreyle uyumlu materyal seçimi ve yenilikçi tasarımları ile ilham veren Tropicfeel, Vakkorama’nın dinamik ruhuyla bir araya geliyor.

Vakkorama modern çizgiler taşıyan cesur tasarımlara yer vermeye devam ediyor. Seyahat tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Tropicfeel markası, yolculukları kolaylaştıran spor ayakkabıları ile Vakkorama mağazalarında satışa sunuluyor.

Tropicfeel, su dostu ve geri dönüştürülmüş EVA ile sürdürülebilir tasarımlarıyla alışılmışın dışındaki seyahatlere ilham veriyor. Her türlü araziye uygun Tropicfeel ürünleri; hafif, kaymaz ve hızlı koruma sunan özellikleriyle hareket halinde yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Seyahat severlerin ortak ihtiyaçlarından esinlenerek, felsefesiyle doğaya uygun ürünler tasarlayan Tropicfeel, değişime öncülük ediyor.

Seyahat ruhunu yılın 365 gününe entegre eden Tropicfeel sadece Vakkorama mağazalarında ve https://www.vakkorama.com.tr/ ‘da satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL