• Geri dön

  • 1.397 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Dinamik ve modern tasarımlarıyla modaya yön veren Vakkorama, Vakkorama Waterpsorts Championship ile Türkiye Windsurf Şampiyonası büyük bir heyecan ile Alaçatı’da başladı.

Kurulduğu günden beri çok sayıda ilke imza atan Türkiye’nin ilk ‘genç’ markası Vakkorama; spor dünyasındaki desteğini güçlü bir şekilde sürdürüyor. Yaz sezonlarının vazgeçilmez su sporları şampiyonalarından ilki olan Vakkorama Waterpsorts Championship ile Türkiye Windsurf Şampiyonası Alaçatı’da başladı.

Rüzgâr koşulları ve sörf alanları ile önemli sörf merkezlerinden Alaçatı’da Myga Surf City’de 20-21-22 Ağustos tarihlerinde Vakkorama Watersports Championship, Türkiye Windsurf Şampiyonası Türkiye Yelken Federasyonu tarafından gerçekleştirilen müsabakalarda U15, U17, U21, genç master, kadın ve erkek branşlarında sporcular şampiyonada başarılı olmak için yarışacak. Yoğun katılım sağlanan şampiyona 20-21-22 Ağustos tarihlerinde devam edecek. Şampiyonanın ödül töreni 22 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

Vakkorama Watersports Championship , Türkiye Windsurf Şampiyonası 20-21-22 Ağustos tarihlerinde Alaçatı’dan %100 canlı yayın ile PowerApp üzerinden izlenebilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL