• Geri dön

  • 271 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Özel günlere sunduğu hediye seçenekleri ile bir klasik olan Vakko, Anneler Günü’nü zarif ve modern romantizmi yansıtan yeni sezon koleksiyon parçaları ile karşılıyor.

“Hediye Vakko’dur!” mottosuyla benzersiz bir hediye dünyası sunan Vakko, çizgilerine taşıdığı bahar enerjisini Anneler Günü’ne de yansıtıyor. Vakko, “Love Story” kampanyasıyla, birbiriyle iç içe geçen farklı bakış açılarındaki stillerden oluşturduğu İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonun en özel tasarımları ile Anneler Günü’nü kutluyor. Kalite ve şıklığı bir arada sunan sofistike detaylara odaklanarak sunduğu koleksiyonu ve özgün ve kişiselleştirilmeye olanak tanıyan hediye alternatifleri ile Vakko, annelerin unutamayacağı hediyelere imzasını atıyor.

Vakko’nun zamansız klasikleri; Monogram Çantalar ve Eşarplar

Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu; Anneler Günü’nde, annesinin şıklığına benzersiz bir dokunuş katmak isteyenler için kombinlerin tamamlayıcısı Vakko Monogram çanta tasarımları ve en iyi kalite kumaşlardan üretilen Vakko eşarplarını ön plana çıkarıyor. Sabah veya akşam her şıklığa hitap eden ve annelerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan eşarplar; canlı sezon renkleri ve her zevke hitap eden tasarımlarıyla en iyi hediye alternatiflerden biri oluyor. Online satışa özel olarak İtalya’da üretilen Anneler Günü Eşarp koleksiyonu ise bu özel günü daha da anlamlı kılıyor. Annenizin ismi veya baş harfi ile kişiselleştirilebilen eşarplar da en anlamlı hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Vakko imzası ile Monogram çantalar; sayısız renk ve model seçeneğiyle zamansız bir şıklık yaratıyor. Zarif çizgiler ile tasarlanan, özgün desen ve renklerin kusursuz işçilikle harmanlanan çanta modelleri günün her an’ında annelere eşlik edecek kusursuz bir hediye seçeneği oluyor. Her sezonun trendi ve renklerine göre özel olarak tasarlanan Vakko Monogram çantalar; bu sezonun renkleriyle eşsiz bir uyumla sunularak gardıropların vazgeçilmez parçaları olmaya aday.

Stil sahibi annelere özgün hediye seçenekleri Vakko’dan!

Tüm zevk ve ihtiyaçlara göre bir parça bulmak isteyenler için Vakko; stil sahibi çizgiler sunan giyim ürünleri, dünyaca ünlü markalardan özel tasarımlar, kombin tamamlayıcısı ayakkabı ve cüzdanlar, tarzını ve gustosunu ev şıklığına da yansıtmak isteyenlere Vakko Home ürünlerini de hediye seçkisi olarak sunuyor. Hafızalara kazınacak Vakko Kozmetik parfüm çeşitleri ise her annenin kendini yakın hissedeceği koku alternatifleri, zarif notaları ve şişe tasarımlarıyla mutlu ediyor.

Her bir tasarımda ve aksesuarda annelerin beğenisine hitap eden Vakko dünyası, bu Anneler Günü’nde de mutlu hikayelerin bir parçası olmaya devam ediyor. Tüm hediye seçkilerini Vakko mağazaları veya https://www.vakko.com/ adresinden keşfedebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL