• Geri dön

  • 1.076 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakkorama, ilk kez satışa sunduğu erkek takı koleksiyonunda dinamik ruhunu sade tasarımlar ile birleştiriyor. Vakkorama mağazalarında satışa sunulan koleksiyon, özenle hazırlanmış parçalarıyla özgür kombinlere alternatif yorumlar getiriyor.

Vakkorama, yenilikçi tasarımlarını ilk defa satışa sunduğu İlkbahar-Yaz erkek takı koleksiyonuyla buluşturuyor. Vakkorama mağazalarında satışa sunulan koleksiyon, özenle hazırlanmış parçalarıyla özgür kombinlere alternatif yorumlar getiriyor. Sade materyallerin güçlü tasarımlar ile birleşmesiyle öne çıkan erkek takı koleksiyonuna farklı bir bakış açısı getiren Vakkorama, seçkin stillerin vazgeçilmezi haline geliyor.

39 adet parçadan oluşan koleksiyonda, modern şehir hayatının yoğunluğunda zahmetsiz şıklığı arayanlara imza parçalar sunuyor. Koleksiyon boyunca gümüş-pirinç ve gümüş-çelik birleşimleri ana materyal olarak ön plana çıkarken, bileklik ve kolyelerde dikkat çeken beyaz taş ise etkileyici bir rol oynuyor.

Gümüş bilekliklerde rastlanılan sıra dışı işlemeler ise erkek modasına sürrealist bir bakış getiriyor. Sade ve keskin bir tasarıma sahip kolyeler başkaldıran bir görünüm sağlarken, mavi, yeşil ve sarı renklerinin kullanıldığı bileklikler renkleri keşfetmeyi seven ruhlara hitap ediyor.

Vakkorama’nın özgür, genç ve enerjik hediye önerilerini Vakkorama mağazaları ve https://www.vakkorama.com.tr/ ‘de bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL