• Geri dön

  • 966 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection İlkbahar Yaz 2023 Erkek Koleksiyonu, babalarına özgün ve zamansız hediyeler arayanlara kusursuz seçimler sunuyor. Blazer ceketler, keten pantolonlar, parfümler, bileklikler, yazlık gömlekler, kol düğmeleri, kravatlar ve yaka mendilleri şık hediye seçenekleri arasında ön plana çıkıyor.

W Collection’ın yeni sezon Erkek Koleksiyonu stil sahibi babalar için şık hediye seçeneklerini ön plana çıkartıyor. Koleksiyon, kıyafetten kozmetiğe, aksesuarlardan ayakkabılara kadar şık erkeklerin ihtiyaç duyduğu tüm seçenekleri bir arada sunuyor.

Yaz aylarına özel hem günlük yaşam hem de iş dünyasında rahatlıkla kullanılmak üzere tasarlanmış hafif kumaşlarla modern çizgilerin bir araya geldiği erkek koleksiyonu, tüm güne yayılan şık tarzı ile dikkat çekiyor. Fonksiyonel, ince dokulu, yumuşak stildeki tasarımları ile öne çıkan pantolonlar, keten gömlekler ve hafif ceketler, yaz ruhuna uygun seçkin kombinler oluşturuyor.

Şıklığın Tamamlayıcısı Aksesuarlar

W Collection aksesuarları, şıklığı detaylarda arayan babalar için kol düğmesinden, mendillere, bilekliklerden kemerlere kadar geniş bir ürün skalası sunuyor. Doğal ve dayanıklı taşlardan üretilen erkek bileklikleri, sanatsal dokunuşların estetik gücünü son derece dengeli bir şekilde tasarımlara yansıtıyor.

Bir erkeğin önemli stil imzası olan ipek, keten ve yün mendiller ise modern babalar için hem şık hem de renkli alternatifler sunuyor. Desenli ve düz formlarıyla ceketlerin tamamlayıcısı olan mendiller, kravat seçenekleri ile mükemmel bir kontrast yakalıyor.

Modern Şehirli Erkeğin Favorisi: W Collection For Men Eau De Parfum

W Collection’ın yenilikçi ve özgür tarzıyla modern şehir erkeklerine hitap eden parfümü, pembe greyfurt, kaffir misket limonu ve zencefil karışımlı üst notalar ile açılıyor. Tarçın, ardıç çiçeği, pembe biber ve okaliptüs dokunuşlu karanfil gibi dünyanın farklı yerlerinden baharatların harmanından oluşan kalp notası ise canlı ve enerjik bir his katıyor. Kaşmeran ve sedirin odunsu kokuları ile amberli olan dipnota, tonka fasulyesinin yumuşak notaları ve paçuli ile tamamlanmış aselbent ağacı reçinesinden oluşuyor.

Babalar günü için birçok hediye seçeneği W Collection mağazalarında ve www.wcollection.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL