• Geri dön

  • 235 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Çağdaş ve dinamik tasarımların öne çıktığı Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu zamansız, konforlu ve şık bir yolculuğa çıkarıyor.

Yeni sezonda erkek modasında zamansızlığın altını çizen Vakko, İlkbahar/Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu ile çok yönlü bir moda anlayışını yaşamın her an’ına taşıyor.

Gömlek modasında yeni bir devrim
İyi dikiş ve değerli kumaş vizyonundan ödün vermeyen Vakko Erkek, İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonundaki overshirt ceketleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Yeni ceket tarzı olarak yorumlanan ve geçtiğimiz sezonda da dikkatleri üzerine çeken overshirt’ler İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonunda da yer alıyor. Yazın enerjisinden alınan ilhamla yeniden tasarlanan overshirt’ler, keten ve koton karışımı hafif kumaşları ve yaz temasına uygun özel renkleriyle sezonun en dikkat çeken parçalarından biri oluyor.

Sezonun trend gömlekleri Vakko şıklığı ile hayat buluyor
Bir klasik olan Vakko gömlekleri, alışılagelmiş gömleklerden hem kumaş hem de tasarımları ile farklılaşarak ilkbahar- yaz döneminde Vakko erkeğine ikonik bir stil sunuyor. Son iki sezondur öne çıkan çift düğmeli gömlekler farklı renk ve desen seçeneğiyle İlkbahar/Yaz sezonuna göre yorumlanarak koleksiyonun en özel parçaları arasında yerini alıyor.

Konforlu bir şıklık
Rahat ve bol kavramı yeni sezonda da Vakko’nun moda öngörüsünün önemli bir yansıması olmaya devam ediyor. Relax temasıyla tasarlanan pantolon ve takım elbiseler Vakko Dostları’na hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunuyor. Keten t-shirtler, oversize keten gömlekler, pilili pantolonlar da koleksiyonu moda sahnesine taşıyan detaylar arasında yer alıyor. Teknik ve jarse kumaşların hakim olduğu Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu Vakko Dost’larını yeni sezona hazırlıyor.

Vakko İlkbahar/Yaz 2024 Erkek koleksiyonu tüm Vakko mağazalarında ve Vakko Online Shop’ta satışa sunuluyor.


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL