• Geri dön

  • 237 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection İlkbahar Yaz 2024 Kadın Koleksiyonu, zamansız modern dokunuşları, şık ve zarafet ile buluşturuyor. Birbirinden çekici renk temalarını bir araya getiren W Collection, çağdaş ve şehirli kadınlar için, vazgeçilmez parçalardan oluşan bir koleksiyon sunuyor.

W Collection yeni sezon için hazırladığı İlkbahar Yaz 2024 Kadın Koleksiyonunda elegan bir şıklığı zamansız modern dokunuşlarla birleştiriyor. Genç, rahat ve şık tasarımlardan oluşan ilkbahar ve yaz koleksiyonunda kullanılan renkler, stil detayları, dokular ve desenler kadınlara cazip alternatifler sunuyor.

Koleksiyon birbirinden farklı renk temaları ve kombinleriyle modern kadının gardırobu için çekici seçenekler yaratıyor. Koleksiyonun anahtar öğelerinden biri olan bej tonları, açık ve yumuşak tonlarla buluşuyor, batik desenler ve monochrome dokunuşlarla eklenen siyah, iki rengin uyumunu yansıtıyor. Rahat kesimli takımlar, elbiseler, sezona uygun trençkotlar koleksiyonda yer alan ana parçalar arasında bulunuyor.

Koleksiyonda bu sezonun dikkat çeken trendlerinden biri, mimariden ilham alınarak tasarlanmış çizgili parçaların yumuşak pembelerle buluşması. Pastel tonlardaki pembe, yazın sıcak günlerine zarif bir ferahlık katarken, mimari tarzda esintiler içeren dokunuşlarla şekillendirilen parçalar stilinizi güçlendiriyor. Bej renkli hafif koton kumaşlar, yaz mevsiminin vazgeçilmezi elbiseler, blazer ceketler ve kargo pantolonlar rahat ve stili olan bir tarz sunuyor, mevsime mükemmel bir uyum sağlıyor.

Yaz aylarında şıklık yeni bir boyuta taşınıyor; tweed dokulu parçalar, bej chino pantolonlarla kombinlenerek rafine bir stil oluşturuyor. Buz mavisi ile mükemmel uyum sağlayan ve işlemeli detaylarla zenginleşen parçalar koleksiyonu kalıpların dışına çıkarıyor.

Klasik deniz teması, biraz kırmızı renk ve altın dokunuşuyla birleşerek koton yaz elbiseleriyle, soyut desenlerle zamansız parçalara dönüşüyor. Yeni sezon renkleri arasında haki ve kahve tonları da yerini alıyor, Akdeniz çiçek desenlerinin kullanıldığı ipek dokulu kumaşların, keten maskülen yelekli takımlarla muhteşem kombinasyonları bu renk teması altında yerini alıyor.

Yumuşak satenler ve soyut makro çiçek desenleri, gömleklerde ve elbiselerde safari detaylar sezona yeni bir hava getiriyor. Aynı zamanda ketende kullanılan hardal renk ve çizgili poplinler, şehir yazı için taptaze bir görünüm sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL