• Geri dön

  • 906 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Yaz modasının güçlü temsilcisi Vakko Mare, İlkbahar Yaz 2023 koleksiyonunda ilhamını doğadan alan tasarımları ve renklerini bikini, mayo ve pareolarla buluşturuyor.

Vakko Mare, yeni koleksiyonu ile yaz tutkusunun modadaki yansıması olmaya devam ediyor. İlkbahar Yaz 2023 sezonunda bir keşif hikayesi sunan Vakko Mare, doğadan ilham alan tonları, birbirinden farklı tasarımları ve kumaş kalitesi ile sahilde özgürlüğün temsilcisi oluyor. Feminen görünümden göz alıcı aksesuarlara uzanan yeni koleksiyonuyla Vakko Mare; plaj modasının öncüsü olmaya devam ediyor.

Tasarımlarında tropik desenleri doğal ve canlı renklerle buluşturan Vakko Mare; bohem ve feminen bir görünümü özel tasarım aksesuar seçenekleri ile tamamlıyor. Bikini ve mayoların tamamlayıcısı olan pareolar ise yazın ikonik parçaları olarak plaj modasına yön veriyor. Vakko Mare İlkbahar Yaz koleksiyonunun özel parçaları koyu mavi ve sıcak toprak tonları ile birlikte yaz boyunca doğanın bir parçası olma hissiyatını vadediyor.

İthal markaların yanı sıra bu sezon Vakko Mare, birbirinden çeşitli geniş ürün gamını Vakko Dostları ile buluşturuyor. Trendlerden ilham alan ve kaliteli kumaşlardan oluşan koleksiyon son moda renk ve desenleriyle 23 yaz sezonunun gözde tasarımlarına yer veriyor.

Vakko Mare’nin 2023 yaz koleksiyonu, 80’den farklı dünya markasına ev sahipliği yapıyor ve seçkin satış noktalarında Vakko Dost’ları ile buluşuyor.

Vakko Mare’nin eşsiz koleksiyonları Vakko Mare Zorlu, Vakko Mandarin Oriental, Bodrum, Vakko Mare Bodrum Yalıkavak Marina, Vakko Mare Caresse Bodrum, Vakko Home & Mare Çeşme Marina, Vakko Home & Mare Göcek, Vakko Maxx Royal ve www.vakko.com’da moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL