• Geri dön

  • 383 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakko’nun Kış’24 koleksiyonu, zamansız tasarımlarıyla fark yaratan, güçlü ve modern detayları ile zarif Vakko kadınını kış mevsiminin büyüleyici atmosferine hazırlıyor.

Dört farklı teması ile 2023-2024 Sonbahar/Kış sezonunun açılışını yapan Vakko, Kadın Koleksiyonuyla şehir yaşamının stiline ayak uyduran tasarımları, gündüzden geceye geçişteki göz alıcı silüetleri ve stili zenginleştiren aksesuarları ile sezon modasına yön vermeye devam ediyor. Koleksiyon; iz bırakan an’lara eşlik eden özgün parçalar ve sofistike detayları birleştirerek Vakko Kadını’nı kış mevsiminin ışıltısıyla buluşturuyor.

Sezon trendlerine yön veren Vakko Kış Kadın Koleksiyonunda; zarafeti bir davranış biçimi olarak tanımlayan ‘Soft Power’, şehir yaşamının tüm enerjisini, sonbahar ve kışın renklerini yansıtan ‘Urban Vibes’, stil sahibi kadınların kendileri için ayıracağı özel zamanlara eşlik eden ‘Escape Vibes’ ve göz alıcı bir imza yorumu ‘Signature’ temalarıyla tasarlanmış mont, kaban, ceket, deri pantolon, kazak ve sweatshirt gibi ana parçalar kış sezonunu karşılıyor.

Şıklıkta fark yaratan sıra dışı aksesuarlar

Modern stiller ve kış modasının altını çizen tasarımlarla bezenmiş aksesuarlar, Vakko kadınının şıklığını kış sezonunda temsil ediyor. Kış mevsiminin vermiş olduğu doğal melankoliyi kıran, yumuşak tonların ve çarpıcı renklerin harmanlandığı ve Vakko imzası taşıyan şapka, atkı, bere, eldiven ve çanta gibi aksesuarlar ise stil sahibi bir duruşa sofistike bir görünüm kazandırıyor.

Her bir detayda zarif ve şık Vakko kadınına hitap eden parçalar, sezonun en iddialı moda yorumlarından birinin enerjisini sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL