• Geri dön

  • 505 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 Erkek Koleksiyonu yaşamın keyifli alanlarının etkisini taşıyor. Koleksiyonda öne çıkan sezon renkleri mimari, tasarım kültürü, fotoğraf sanatı, kış tatili, sosyal yaşam ve iyi yaşam gibi özel alanların vermiş olduğu hissiyatı yansıtıyor.

W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 Erkek Koleksiyonunda modern bir yaşam tarzını vurguluyor. Koleksiyon mimariden, tasarıma, sosyal yaşamdan keyifli bir tatil anlayışına kadar modern yaşamın ögelerini tasarımlarında sunuyor. Koleksiyonda yer alan Natural Chic, Timeless Camel, Avangard Blue, Green on Green ve Black Identity gibi temalar ilhamını ünlü ressamların tablolarından alıyor.

Yaşamın renkleri eşsiz parçalar ile buluşuyor

W Collection Sonbahar Kış 2023/24 Erkek koleksiyon parçaları sezonun favori renkleri ile buluşarak modern bir şıklık sunuyor. “Natural Chic” teması fildişi, flanel ve açık kahverengi tonlarıyla doğal seçenekler sunarken, “Timeless Camel” beyazdan başlayarak kahverengi ve tonlarını şık tasarımlarla buluşturuyor. “Avangard Blue” temasının yansıttığı mavi tonları yeni sezon parçalarının çizgilerini ve dokularını öne çıkartıyor. “Green on Green” teması yeşilin en güzel tonlarını beğenilere sunuyor. W Collection, “Black Identity” temasında yer alan tasarımlarında ise siyahın asilliğini mor ve mermer rengi gibi tonlarla buluşarak parçalara yeni bir yorum katıyor.

W Collection Sonbahar Kış 2023/24 Erkek Koleksiyonu, deri ve spor giyim gibi özel olarak sunduğu parçalarıyla güçlü stillere de hitap ediyor. Yeni koleksiyon, aynı zamanda rahat ve şık kavramlarını da tasarımlarında bir araya getiriyor. Kabanlar ve paltolar; dikkat çeken stilleriyle yüksek konforu buluşturarak sezonun dikkat çeken parçaları arasında yerini alıyor. Trikolar ise alışılagelmiş tasarımlardan uzaklaşarak, modern ve rahat hissettiriyor.

Zamansız takım elbiseler

W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 sezonundaki takım elbise seçkisinde zamansız tasarım çizgileri ile modernliğin inceliğini buluşturuyor. Takım elbiseler ince detayları, üstün kumaş kalitesi ve güçlü çizgileriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

W Collection, Sonbahar Kış 2023/24 Erkek koleksiyon parçaları modern ve zamansız görünümleriyle çağdaş erkeklerin gardırobunda yerini almaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL