• Geri dön

  • 1.400 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakko baharın enerjisinin gücünü erkek modasına yön veren tasarımlarıyla yansıtıyor.

Vakko, İlkbahar-Yaz 2021 sezonunda erkek tasarımlarını lüksün geleneksel algısını, çağın dinamizmi ile detaycı bir bakış açısıyla buluşturuyor. Baharın gelişini coşku ile kutlayan koleksiyon, her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan ahenkli bir yazı da renk çeşitliliğiyle müjdeliyor. Koleksiyon eski normlardan sıyrılmış hafifliği hissettiren kumaşlarla ‘Luxury Business’ ve güncel bir konfor sunan tercihlerle ‘Luxury Casual’ başlıklarıyla karşımıza çıkıyor.

Vakko’nun DNA’sındaki güçlü stil yansımasını yaz aylarında da koruyan koleksiyon, bu stile konforu ekleyerek her adımda özgürlükçü bir yaklaşım sunuyor. Vakko çizgisinin bir izdüşümü olan takım elbiseler, hem iş hayatında hem de iş dışında uyum sağlayan ve şortla takımlanabilen ceketler, çizgisini koruyan gömlekler ‘Luxury Business’ temasında, keten – pamuk bileşimli, yaz ayları için özel dokunmuş yün, ipek ile buluşuyor. Beli ipli rahat pantolonlar, teknik kumaşlardan yapılmış active seçenekler, tamamen konforu ön planda tutan sneaker ve ayakkabı gruplarları ise ‘Luxury Casual’ın önde gelen detaylarından.

Beyazın, tarçın renginin, turuncunun, camel ve kahve tonlarının tüm ürün gruplarındaki hakimiyeti, Vakko erkeğinin yaz aylarındaki imzası niteliğinde. Koleksiyonun öne çıkan en önemli özelliği ise tüm ürün grupların birbiriyle uyumu

Zamanın ve lüksün harmonisini sunan koleksiyonun dikkati çeken bir çizgisi de sahil yaşamına ait. Deniz şortları, keten gömlekler, espadriller ve ince tabanlı sneakerlarıyla sahil stilini en modern ve en şık erkeğinde hayat buluyor.

Konforlu bir lüksün yansıması Vakko İlkbahar-Yaz 2021 Erkek Koleksiyonu tüm Vakko mağazalarında ve Vakko online shop’ta.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL