• Geri dön

  • 1.601 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakkorama 2020 Sonbahar-Kış Sezonunda
‘FROM NATURE WİTH LOVE’ ile
Doğayı Sahiplenmeye Devam Ediyor

Kurulduğu günden beri çok sayıda ilke imza atan Türkiye’nin ilk ‘genç’ markası Vakkorama; heyecanlı, dinamik ve özgür ruhu ile bu sezon da doğaya karşı duyarlılığa davet ediyor.

2020 İlkbahar/Yaz sezonu ile başlayan ‘From Nature With Love’ temasını bu sezon da gündeme taşıyan Vakkorama; doğanın bereketli, bitmeyen enerjisini ve gücünü bizlere birkez daha hatırlatıyor ve doğanın önemini vurguluyor.

Vakkorama doğadan ilhamla; macera ve özgürlük duygusuyla yaşadığımız çağda doğanın gücünü yeniden hissetmek adına ‘From Nature With Love’ temasına bu sezon da devam ediyor.

Dünya modasına yön veren bohem tarzı dinamik Vakkorama duruşuyla buluşturan yeni ve çarpıcı koleksiyon; sakin, yalın tasarımların aynı sakinlikte renklerle bir araya gelerek doğanın coşkusunu yansıtıyor. Bir parçası olduğumuz doğadan aldığımız enerjiyi yine doğayla yoğrulmuş bir stille buluşturan koleksiyon; gücünü yalınlığından alan tek renk tasarımlar, animal print, çiçek ve ekose gibi desenlerle buluşuyor.

Vakkorama’nın özgün tasarımlarında sarıdan turuncuya geçişler ve mavi tonları ile gökyüzü, camel, haki gibi toprağın tonları, siyahın ve beyazın keskin vurgusu, yeşil gibi doğaya ait renkler yer alıyor.

Sezon boyunca ‘From Nature With Love’ temasından yola çıkarak Vakkorama, alışverişlerde dileyen kişilere alışveriş çantası yerineözel tasarım bez poşet kullanma imkanını sunuyor. Ayrıca tohum kartları ile de en küçük alanları bile yeşillendirmeye davet ediyor.

Doğaya olan sorumluluğunun bilincinde olan Vakkorama’nın yeşil, sakin ve dingin yolculuğunu keşfetmek üzere Vakkorama mağazalarını, vakkorama.com.tr’yi ve @vakkorama instagram hesabını ziyaret edebilirsiniz.

FROM NATURE WİTH LOVE

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL