• Geri dön

  • 478 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakko 2023-2024 Sonbahar/Kış sezonunda modanın güçlü temsilcisi olmaya devam ediyor. İmza moda yorumlarıyla Vakko, yaşama tanık olan ve iz bırakan anlara eşlik eden tasarımlarıyla güçlü duyguların yansıması oluyor.

Vakko Kadın koleksiyonu, şıklık ve zarafetin güçlü tasarımlarla birleşmesiyle ortaya çıkan 4 farklı tema ile 2023-2024 Sonbahar/Kış sezonunun açılışını yapıyor. Şehir yaşamının hareketi, günden geceye geçişteki göz alıcı silüetler, zamansız imza tasarımlarla Vakko sezon modasına yön veriyor.

2023-2024 Sonbahar/Kış sezonu birbirleriyle uyumlu ve ahenk içindeki 4 farklı Vakko teması ve bir kapsül koleksiyonuyla gündüzden geceye Vakko Dost’larının her anına eşlik ediyor.

Soft Power: Zarafet bir davranıştır
Vakko Kadın koleksiyonu şık bir zarafeti her zaman bir davranış biçimi olarak görüyor ve özünde bu zarafetin bir yaşam tarzı olduğu bilinciyle tasarımlarını sunuyor. Bu bilinçle hayata geçen ‘Soft Power’ teması, yumuşak bir dokunuş ve renklerin gücünün sessiz duruşuyla güçlü bir şekilde var oluyor. Beyazın tonları ve buzlu serin pastellerin kaşmir, ipek ve saten kumaşlarda vücut bulduğu sofistike görünümlerle stil sahibi bir duruş sergiliyor. Bu temada kaşmir trikolar, saten pantolon ve uzun eteklerle birlikte modaya imzasını atıyor. Sedefli baskılar geceye yumuşak bir geçiş sunuyor, strasslı botlarla spor şıklığının vurgusunu yapıyor. Özenle seçilmiş kumaşlar, vücuda mesafesini koruyan kesim ve sofistike detaylarla “less is more” algısını simgeliyor.

Urban Vibes: Şehrin enerjili ışıltısı
Vakko, şehir yaşamının tüm enerjisini, sonbahar ve kışın renklerini, ‘Urban Vibes’ temasının içinde barındırıyor. Kaşmir-yün karışımlı ceket-yelek-pantolon takımlar, oversize kaban ve paltolarla kısa ve uzun etekler temanın en gözde parçaları arasında yer alıyor. Ekoseler, kazayağı desenler, çizgiler, çok renkli dokumaların gri, kahve, bej, ekru ve siyah renkleriyle uyum sağlıyor. Diz üstü çizmeler ve botlar, tasarımlara sofistike bir dokunuş katıyor. Petrol, mürdüm, oranj, yeşil, taba, gece mavisi, kış güneşi sarısı hem tek renk monokrom olarak hem de birbirleriyle ahenkle takımlanıyor. Koleksiyonun en dikkat çeken yanı kadifenin koton, viskon ve kaşmirle buluşması. Akıcı silüetler, “cashco” adı verilen kaşmir karışımlı kadife kumaştan oluşan oversize pantolon-ceket takımlar şıklığın doruk noktasına ulaşıyor. Temanın geceye eşlik eden tasarımlarında kumaşlar ateş kırmızısı, kor ateş bordo, kahve, gece mavisi ve kar beyazı gibi renklere teslim oluyor; feminen uzun elbiseler dekolteleriyle göz alıyor.

Escape Vibes: Bu senin zamanın
Stil sahibi kadınların kendileri için ayıracağı özel zamanlara eşlik eden ‘Escape Vibes’ yoğun kış temposunda küçük kaçamaklar, keşif gezileri, biraz dinlenmek ve hobilere zaman ayırmak gibi ‘kaçış zamanları’nı tanımlıyor. Jeanler, spor pantolonlar, kaşmir ve el örgüsü renkli trikolar kışın soğuk havasını kırıyor ve ona sıcak bir neşe katıyor. Aksesuarlarda tasarımlarla aynı tonlardaki şapka, kaşkol, eldiven, çanta ve kürklü trikolu botlar dikkati çekiyor. Signature: Göz alıcı bir imza Ana koleksiyonun öne çıkan parçalarının sunulduğu ‘Signature’ teması, koleksiyonun tüm görünümlerini kendi içlerinde ve sıra dışı bir şekilde yorumluyor. Vatkalı oversize ceket ve pantolonlarla cool bir duruş sergilenirken; ışıltılı brokar yelek ve ceketler kargo pantolonlarla takımlanarak şaşırtıcı bir şıklık sunuyor. Özgün, umursamaz, kendi içinde ahenkli ve her duygunun temsilcisi olan Signature, dikkatle çalışılmış stillerle kış modasının altını çizen tasarımları buluşturuyor.

Sezonda Sürpriz Kapsül Koleksiyon: Purissima
Saf, yalın duruluğun sembolü yepyeni bir kapsül koleksiyon sunan Vakko; özel kumaşlar, doğal iplikler ve doğadan gelen saf renklerle her sezon ödün vermediği kalitesini yüceltiyor. Saflığın doruk noktasını vurgulayan Purissima, özenle seçilmiş İtalyan-kaşmir, ipek-kaşmir, yün-kaşmir kumaşlarla dingin bir silüetle modayı lüksün ulaşılabilir boyutuna taşıyor.

Her bir tasarımda dinamik ve şık Vakko kadınına hitap eden koleksiyon, sezonun en iddialı moda yorumlarından birinin enerjisini sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL