• Geri dön

  • 1.117 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Şık ve lüks tasarımlarıyla bilinen dünyaca ünlü İtalyan moda markası Fabiana Filippi, Zorlu Center’daki yeni mağazasının kapılarını açtı. Fabiana Filippi İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonunda kadınsı silüeti ön plana çıkarırken, tasarımlarında kullandığı doku ve hacim ayrıntıları ile kusursuz bir görünüm sunuyor.

Zorlu Center’da kapılarını açan dünya modasının önemli temsilcilerinden Fabiana Filippi, İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonunun ilhamını kusursuz şekiller ve mükemmel orantılar ile ifade edilen geometriden alıyor. Feminenlik ve sadeliğin, konfor ile buluşmasının mükemmel sentezini anlatan Fabiana Filippi 2023 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, vücudu zarafet ve incelikle saran hafif kumaşlarıyla öne çıkıyor. Parıldayan malzemelerin ve mücevher detaylarının tasarımlara ustaca işlenmesi, yeni koleksiyonda ışıltıyı ve ferahlığı vurguluyor.

Fabiana Filippi İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonu, oversize cepler ve katmanlı dikişleri ile geometrik detaylara dikkat çekerken, çift yüzlü kumaşlar ile tasarımlarında dinamik bir etki yaratıyor. Fabiana Filippi, yaz sezonunun yeni trendlerini örgü ve jarse kumaşları da koleksiyonuna taşıyarak yeniden belirliyor. Tasarımlarda kare hacimlerin verildiği ceketler ile geometrik şekillere atıfta bulunurken, yumuşak organik iplik ve kıvrımlı kenarlarlara sahip parçalar ile kadınsı zerafet yansıtılıyor. Koleksiyon boyunca vücudu saran, üç boyutlu etkiye sahip tasarımlar, akıcı ve büyüleyici hacimleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Fabiana Filippi koleksiyonundaki renk paletini doğayı taklit eden parlak tonlarla oluştururken, tasarımlarına çağdaş ve beklenmedik bir dokunuş katıyor. Tıpkı bir prizmaya çarpan beyaz ışığın canlı renkleri yansıtması gibi, Fabiana Filippi'nin imzası olan beyaz tonu da kendi kişisel gökkuşağına bölünerek fuşya, mimoza, deniz yosunu, gökyüzü ve şekerleme tonlarını açığa çıkarıyor.

Geometrinin kusursuzluğu ve mükemmel dengesini paradigmalarla sunan 2023 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Zorlu Center Fabiana Filippi mağazası, Vakko mağazaları ve www.vakko.com’da satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL