• Geri dön

  • 759 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Doğanın kusursuz geometrisinden ilham alan gözlük markası Sacred Geometry, Ceylan Atınç’ın özel tasarımlarıyla Vakkorama’ya özel hazırladığı koleksiyonunu sunuyor. Eşsiz bir forma ve fonksiyonelliğe sahip Vakkorama x Sacred Geometry Koleksiyonu, iki farklı gözlük modeli ‘Pluto’ ve ‘Miami’ ile ilk defa Vakkorama’da.

Farklı jenerasyonlara hitap eden dinamik ve yenilikçi tasarımları aynı çatının altında buluşturan Vakkorama, Sacred Geometry ile yaptığı iş birliğini duyuruyor. İtalyan asetatı kullanarak el yapımı olarak üretilen güneş gözlükleri ile Sacred Geometry, Vakkorama’ya özel olarak hazırladığı iki farklı modeli ‘Pluto’ ve ‘Miami’ ile modern ruhunu günlük hayata taşıyor.

Doğanın mükemmelliğinden esinlendiği felsefesini çevreye uyumlu materyal seçimleri sayesinde tasarımlarıyla buluşturan Sacred Geometry, geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir asetat seçimi ile doğada çözülebilirlik ve hipoalerjenik özelliklerine sahip. Doğanın gizli kutsallığını ‘Pluto’ ve ‘Miami’ modellerine taşıyan Sacred Geometry, yaşamın içinde var olan mimari ve harmoniyi günlük hayata yansıtıyor. Yüksek kaliteli lenslerden üretilen ve vegan deri kılıflarıyla birlikte sunulan gözlük koleksiyonunda; Mask Sunglasses trendini yansıtan ‘Miami’ modeli, mavi ve kehribar olarak iki farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Tek parçadan oluşan lensi ve retro fütüristik çerçevesi ile ‘Miami 2023 yılının en ikonik parçası olmaya hazırlanıyor.

Her yüze uygun yuvarlak çerçevesiyle ‘Pluto’ ise sezon trendlerini zamansız bir modele dönüştürüyor. Gri ve orman yeşili seçenekleri ile ‘Pluto’, hem şehir hayatının hem plaj modasının vazgeçilmesi haline geliyor. Çevreyle uyumlu materyal seçimi, yenilikçi felsefesi ve dinamik tasarımlarıyla Vakkorama x Sacred Geometry Koleksiyonu Vakkorama mağazalarında ve https://www.vakkorama.com.tr/ ‘da satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL