• Geri dön

  • 1.062 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection ‘İlkbahar Yaz 2023 Erkek Koleksiyonu’nda blazer ceketler ve İtalyan kumaşlarla hazırlanan takım elbiseler, şık kravatlar ve ayakkabılarla tamamlanarak stil sahibi erkeğin gardırobunda yerini alıyor.

W Collection’ın yeni sezon için hazırladığı İlkbahar Yaz 2023 Erkek Koleksiyonu şıklık ve konforu buluşturuyor. Maceracı seyahat ruhunu ilkbahar yaz erkek koleksiyonuna taşıyan W Collection, İtalyan kumaşları ile rafine şıklığı baştan tasarlıyor. Kaliteli kumaşlar bahar ruhuna uygun olarak ince dokulu takımlara ve blazerlara ruh verirken, yumuşak yapıları ile stil ve rahatlığı bir arada sunuyor. Lüks ve rahat parçalardan oluşan koleksiyonda taş grisi, çöl temalı renkler, deniz mavisi, doğal yeşil gibi kaynağını doğadan alan çekici renk temaları ön plana çıkıyor.

W Collection, en son trendleri ve kaliteli malzemeleri birleştiren koleksiyonuyla, şık ve modern bir tarzı benimseyen moda sever erkeklerin gönlünü fethediyor. Modern tasarımları ile dikkat çeken W Collection, ceketleriyle erkek moda dünyasına yön veriyor. Hem iş hayatında hem de özel günlerde erkeklerin şıklığını tamamlayacak blazer ceketler, koleksiyonun en beğenilen parçaları arasında yer alıyor, ceket ve pantolon takımları ise klasik ve modern çizgileri bir arada sunuyor

Yeni koleksiyonun tamamlayıcı parçalarından biri de şık kravatlar. Hem düz hem de desenli kumaşlarıyla çok geniş seçenek sunan kravatlar farklı tarzları benimseyen erkeklerin şıklığını tamamlıyor. Özenle seçilmiş malzemeleri ve modern stilleri ile ayakkabılar da gardıropların vazgeçilmezleri olmaya aday. Koleksiyon W Collection mağazalarında ve onlineda www.wcollection.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL