• Geri dön

  • 886 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakkorama, cesur ve dinamik çizgileriyle öne çıkan yeni sezon parçaları ve bünyesinde bulunan çeşitli markalarından oluşan seçkisiyle Babalar Günü’nü karşılıyor. Stilinde benzersizliği koruyan Vakkorama, babalara özel hazırladığı farklı hediye seçenekleri ile en özel anlara eşlik ediyor.

Babalar Günü’nde yazın pozitif enerjisini yaşatan Vakkorama, ilhamını evrene duyduğu aşktan alan 2023 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu ile kutlamaların en özel anlarına vurgu yapıyor. Vakkorama, sunduğu özel tasarım parçaları ve bünyesinde bulunan birbirinden özgün markaları ile yıllar sonra dahi hatırlanacak hediyelere imza atmaya hazırlanıyor.

Özgün babaların öne çıkan görünümleri

Vakkorama, 2023 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonuyla kendini her daim genç hisseden babalara renkli bir seçki sunuyor. Yazın dinamizmini yansıtan tasarımlar; gömlekten takıya, sandaletten spor ayakkabısına, kartlıktan çanta çeşitlerine kadar geniş bir seçki sunuyor. Vakkorama çatısı altında bulunan rengarenk markalar ise sıra dışı tasarımları, kalitesini her detayında hissettiren materyalleri ve benzersiz seçenekleri ile Babalar Günü’nü unutulmaz kılıyor.

Vakkorama’nın özgür ve dinamik 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu Vakkorama mağazaları ve https://www.vakkorama.com.tr/ adresinden keşfedebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL