• Geri dön

  • 778 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vakko Couture, dünya modasına yön veren Elie Saab, Caroline Herrera, Zuhair Murad, Jenny Packham gibi markaların en gözde sezon tasarımlarını sunuyor. Birbirinden şık tasarımlar düğün ve mezuniyet gibi en özel günlerin tercihi oluyor.

Markaların özel tasarımlarını 2023 Yaz Koleksiyonu’nda da bir araya getiren Vakko Couture, özel gün ve kutlamalarda benzersiz bir şıklık sunuyor. Yılın en çok konuşulan ve dünyanın ünlü yıldızları tarafından tercih edilen markaların en seçkin tasarımları Vakko Couture ayrıcalığıyla yaşamın en unutulmaz an’larına eşlik ediyor.

Carolina Herrera
Yeni koleksiyonunda Carolina Herrera, modern klasiğin en sevilen kitaplarından biri olan The Secret Garden’dan ilham alarak romantizmin ve doğanın güzelliğine odaklanıyor. Masalsı bir anlatımla şıklığı buluşturan marka, özenle dikilmiş her bir detayıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyonda her bir tasarım zarafet ve sofistike bir havayı yansıtırken, çiçekler ile süslenmiş detaylar Amerikan tarzının ihtişamını da çağrıştırıyor. Çiçek desenlerinin uyumlu birleşimi ve feminen kesimli ayrı parçalar, renkli tüller ile buluşarak büyüleyici bir atmosfer yaratıyor.

Elie Saab
Elie Saab yeni koleksiyonunda kadınının özünü büyüleyici bir şekilde yansıtıyor. Zamansız şıklığın doğal bir ferahlıkla birleştiği koleksiyonda, yumuşak detaylar, dikkat çekici bir özgüveni temsil ediyor. Nakışlarla süslenmiş bol kesim gömleklerden, etkileyici dantel kombinlere ve ışıltılı gece elbiselerine kadar her bir parça, günden geceye mükemmel bir geçiş sağlıyor. Elie Saab, Resort 2023 koleksiyonu ise Bond Kızı’nın özünden ilham alarak cesur renk patlamaları, maceracı hacimler ve özgüven dolu dokular sunuyor.

Jenny Packham
Jenny Packham yeni sezonunda hem ön koleksiyon hem de ana koleksiyonları ile Vakko Couture’de yer alıyor. 2023 Yaz Ön Koleksiyonu, kelebek tülü, lamé ve şifon kullanarak tasarlanan romantik elbiseler ile ön plana çıkıyor. Daha belirgin silüetlerin yanı sıra yumuşak geçişli mavi ve yeşilin ön planda olduğu tasarımlar ve ihtişamlı omuz detayları New York dönemi kadınının güçlenme ve zarafetini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Ana koleksiyon Peter Beard'in dünyası olan New York City'nin ışıltılı, hedonistik gece hayatından, Kenya'nın kavrulmuş alev kırmızısı manzaralarına kadar benzersiz coşkusunu gözler önüne seriyor. Koleksiyondaki renkler gün doğumu ve batımının eşsiz ambiyansını ve yemyeşil orman yeşilliklerini hissettirirken, Afrika’nın görkemli faunası desenlere ilham veriyor.

Zuhair Murad
Zuhair Murad, ‘Imprint of Nature’ temalı Resort 2023 koleksiyonunda doğanın büyüleyici cazibesinden ve Virginia Jaramillo ve Carla Accardi'nin yaratımlarındaki sezgisel düzenlemelerden ilham alıyor. Tasarımlarda ışıltılı bir renk paleti ve kristallerle süslenen parlak dokunuşlar dikkat çekiyor. Kıvrımlar ise elbiselerin cazibe noktası oluyor. Tasarımlara eşlik eden kristal ve halklar ise gökyüzüne meydan okuyan bir ufkun yansıması olarak bir araya geliyor.

Zuhair Murad, kara ve deniz arasındaki büyüleyici manzaralardan ilham aldığı ‘Ripple of Matter’ temalı 2023 Yaz hazır giyim koleksiyonu ile Peru’daki Rainbow Mountain, Zagros’daki Salt Dome ve Patagonya’daki Marble Caves’i tasarımlarına taşıyor. Koleksiyon, doğanın güçleri tarafından şekillendirilen kayalık oluşumlarının keskin silüetlerini sergilerken, Pasifik Okyanusu'nun unsurlarını hissettiren duygusal kıvrımları ile zarif bir çağrışım yapıyor. Tasarımlarda uzun, midi ve kısa arasında değişebilen elbiseler, parlak püsküllü detaylardan, payetlerle süslenmiş şifona, kadar mükemmel bir simetri içinde tasarlanıyor. Zuhair Murad imzalı zımbalı ceketler ise, şortlar veya göz alıcı pantolonlar ile kombinlenerek ikonik bir tarz sunuyor. Koleksiyonun tamamı, canlı renklerden oluşan ve güzelliği gün ışığına çıkaran feminen tasarımlardan oluşuyor. Vakko Couture yaz boyunca marka seçkileriyle özenli, şık ve benzersiz bir görünüm ortaya koyuyor.

Vakko Couture
Vakko Couture bünyesinde Adrianna Papell, Aidan Mattox, Alberta Ferretti, Alex Perry, Alexis, Amur, Ana Radu, Badgley Mischka, Basix, Black Halo, Bronx And Banco, Carolina Herrera, Cinq A Sept, Elie Saab, Galvan, Gemy Maalouf, Georges Hobeika, Giambattista Valli, Giuseppe Di Morabito, Halston, Huishan Zhang, Isabel Sanchis, Jenny Packham, Simkhai, Js Collections, Mac Duggal, Marchesa, Maria Lucia Hohan, Milla Nova, Misa, Misha, Monique Lhuillier, Nicole Bakti, No Pise La Grama, Oscar De La Renta, Pamella Roland, Rachel Gilbert, Reem Acra, Sachin And Babi, Saiid Kobeisy, Sau Lee, Self Portrait, Significant Other, Solace London, Sophie Couture, Tadashi, Temperley London, Teri Jon, Theia, Toni Maticevski, Ulla Johnson, Vakko Couture, Zimmermann, Zuhair Murad gibi markalar bulunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL