• Geri dön

  • 810 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection’ın Yaz Erkek Koleksiyonunda yer alan şal ve yaprak desenli gömlekler, pastel tonlara sahip şortlar, rahat ve yalın çizgideki tişörtler mevsimin sıcak günlerinde stil ve konforundan taviz vermeyen erkeklere hitap ediyor. Koleksiyonda yer alan sneaker ve espadriller ise bu şık görünümü mükemmel biçimde tamamlıyor.

W Collection yaz sezonunda minimal çizgileri, işlevsel tasarımları, zengin renk paletiyle erkekler için rafine ve şık bir stil sunuyor. Kalite, lüks ve konforu bir araya getiren parçalar; tatil destinasyonlarında ve şehirde erkeklerin rahat ve şık görünümünü tamamlıyor.

Yaprak ve şal desenli, kısa kollu, pastel tonlardaki tişört ve gömlekler, keten şortlarla tamamlanarak sıcak seyahat rotalarında rahat ve rafine bir görünüm yaratıyor. Koleksiyonda; taş grisi, deniz mavisi, doğal yeşil gibi doğadan ilham alan renklerin yanı sıra pastel tonlar da ön plana çıkıyor. W Collection Yaz Erkek koleksiyonunda her ihtiyaca ve her stile uygun ayakkabı seçenekleri yer alıyor. Camel, lacivert, beyaz, yeşil, kahve ve vazgeçilmez beyaz tonlarındaki sneaker ve espadriller ise W Collection erkeğinin stilini mükemmel biçimde tamamlıyor.

Koleksiyon W Collection mağazalarında ve onlineda www.wcollection.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL