• Geri dön

  • 401 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


Vefatının 16. yılında Vakko Kurucusu Vitali Hakko’yu anmak amacıyla, 11 Aralık'ta Maslak TİM Show Center’da özel bir tören düzenlendi. Törende, bu yıl ilk kez verilen Vitali Hakko Mağazacılık Onur Ödülleri de sahiplerine sunuldu.

Vakko’nun Kurucusu Vitali Hakko, vefatının 16. yılında tüm aile bireyleri, mağaza ve kurum çalışanlarının katıldığı özel bir törenle anıldı. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Vakko CEO’su Jaklin Güner ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, emekleri ve tutkularıyla Vakko’ya değer katan mağaza çalışanlarına Vitali Hakko Mağazacılık Onur Ödülleri verildi. İlk kez verilen ödüllerin, her yıl tekrar edilerek gelenekselleştirilmesi planlanıyor.

Anma töreninde, Vitali Hakko’nun giyimden dekorasyona, parfümden çikolataya kadar pek çok alanda yaratıcı projeleriyle modaya yaptığı farklı dokunuşlara ve müşteri memnuniyeti kavramını Türkiye’ye kazandırmasına vurgu yapıldı. Gürcistan Ulusal Balesi Sukhishvili'nin, modern bale ile Gürcü danslarını harmanlayan ünlü gösterisinin de izlendiği anma töreni için özel olarak hazırlanan iki film de büyük beğeni topladı.

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, törende yaptığı duygu dolu konuşmada şunları söyledi: “Babam Vitali Hakko’nun, Türk moda dünyasının duayeni olmasından büyük gurur duyuyorum. Mağazacılık, perakendecilik, moda ve marka kavramlarını ülkemize kazandırdı. Çağdaş yaşam tarzı, kişiliği, girişimciliği, öncülüğü, sanata ve sanatçıya verdiği destek ve en önemlisi Türkiye aşkıyla her zaman çalışan, üreten bir iş insanıydı. Yalnız babam değil, aynı zamanda öğretmenimdi. Yoktan var ettiği markamız, bugün 89 yaşında. Vitali Hakko, Vakko’nun temellerini çok sağlam attı, onu emin adımlarla büyüttü. Kendisini saygı, minnet ve özlemle anıyor, şükranlarımızı iletiyoruz. Bugün, sevgili babamın çalışan, üreten ve dürüstlüğü ilk planda tutan vizyonunu iş arkadaşlarımızda görmek ve onlara emekleri için teşekkür etmek, bizim için çok büyük bir gurur kaynağı.”

Cem Hakko, Vitali Hakko Mağazacılık Onur Ödülleri’ni de “Bir sene çok çabuk geçti ama hep beraber çok güzel işler yapmışız, bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlk defa anma törenimiz Mağazacılık Günü’yle aynı zamana denk geldi. Ve ilk kez Vitali Hakko adına ödül veriyoruz. Bundan sonra her yıl bu önemli günü ödüllerle taçlandırmak istiyoruz” sözleriyle anlattı.

Törende konuşan Vakko CEO’su Jaklin Güner ise “Bugün Bay Vitali’yi anıyoruz ama onun değerleriyle yarattığı, başta Cem Hakko olmak üzere, hepimize emanet ettiği mağazalar için, Mağazacılık Günü’nü de kutlamak için bir aradayız. Bir yanımız hüzünlü olsa da, görevimizi yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Gelecek yıl 90. yılımızı kutlayacağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında 90 yılını kutlayacak köklü bir kurumun üyesi olmak, kıymetli projelerin içinde yer almak, her zaman yeniliklerin öncüsü olup Vakko Dostları’nı heyecanlandırmak, şaşırtmak, hatta şımartmak için onlardan önde koşmak bizleri gururlandırıyor. Bu kadim yapının içinde sizlerle birlikte olmak, bana son derece güven veriyor. Başta Cem Hakko olmak üzere, hepimizin sorumluluğunun çok büyük, çıtamızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bizler harika bir takım olarak hep bu bilinçle çalıştık, 90. yaşımızda daha da çok çalışacağız” diye konuştu.

Tüm Vakko çalışanlarının 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü tebrik eden Jaklin Güner, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Sizler Vakko’nun başarı hikayesindeki en önemli rolü üstleniyorsunuz. Katkınız, işinize saygınız, gülen yüzünüz, uzmanlığınız, kurum kültürünü yansıtan hizmet yaklaşımınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Moda Vakko’dur, Vakko da sizsiniz. 12 Aralık Mağazacılık Gününüz kutlu olsun.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL