• Geri dön

  • 49 Görüntülenme

  • 101 Haber

  • 61 İşletme görüntülenme


W Collection ‘İlkbahar Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu”, canlı ve eğlenceli bir mevsime övgü niteliğindeki parçalarla dinamik, rahat ve doğal bir şıklık sunuyor. Koleksiyonda yer alan The Perfect Summer Blazers temasında yer alan ceketler, kendine güvenli, yaşamdan zevk alan, sürekli hareket halindeki şehirli erkeğin ofis ve günlük yaşam stiline özel bir dokunuş katıyor.

W Collection İlkbahar Yaz 2024 Erkek Koleksiyonu konforlu ve rafine stili odağına alarak ofiste ve sokakta sınırlarından özgürleşmiş bir stili yansıtıyor. Koleksiyonda yer alan, baharın enerjik günlerinde sürekli hareket halinde olan erkekler için tasarlanmış blazerlar; pantolon, gömlek ve t-shirtlerle kombinlenerek etkileyici görünümler yaratıyor. Kumaş kalitesinin, el işçiliği ile buluştuğu takım elbiseler, ince trikolar, hafif ceketler ve keten gömlekler koleksiyonun favori parçaları arasında yer alıyor.

Mevsimin vazgeçilmezleri arasında olan ve ilkbahara çok yakışan lacivert blazer ceketler, baharın canlılığını görünümlere yansıtıyor. Doğal ve esnek kumaşları ile konforu her zaman önceliklendiren W Collection, bu sezonun canlı ve keyifli ruh halini de erkeklerin stiline yansıtıyor. İlkbahar-yaz için tasarlanan, hafif hissettiren kumaşların kullanıldığı parçalar lüks dokunuşu yaşatırken, rahatlık duygusunu da veriyor. Blazer ceketler, ofis saatinden akşam şık bir yemeğe, toplantılardan davetlere rahat bir geçiş sağlarken, gün boyu şıklık sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL